ÎN 2019: Afaceri de 1 milion de lei pentru Acvatic Bebe Club

C.B.
Miscellanea / 23 ianuarie 2020

Carmen Dumitru

Carmen Dumitru

Peste 2.500 copii cu vârste între 4 luni şi 4 ani au beneficiat în 2019 de cursurile de educaţie acvatică de la Acvatic Bebe Club, generând afaceri de peste 1 milion de lei, o creştere cu 10 procente faţă de anul precedent, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, conştientizarea riscurilor de înec în cazul copiilor, precum şi căutarea de alternative de petrecere a timpului liber pentru cei mici sunt principalele motive care au dus la creşterea numărului de copii care au frecventat cursurile.

Carmen Dumitru, fondator şi director de dezvoltare Acvatic Bebe Club, declară: " Observăm o dinamică diferită a pieţii care vine în special din zona părinţilor, tot mai informaţi şi mai dornici să ofere copiilor experienţe de calitate, dar şi utile, de care se vor bucura toată viaţa. A contribuit la creşterea aceasta şi faptul că oferim o primă şedinţă gratuită, în care părinţii văd exact ce ar face copilul lor la ora de educaţie acvatică, au contact direct cu instructorul dedicat şi li se explică pe larg metodele şi beneficiile unei astfel de activităţi, Peste 15% dintre clienţii din 2019 au revenit la noi, atunci când a apărut al doilea sau al treilea copil în familie. Cei mai mulţi frecventează cursurile de educaţie acvatică timp de 12-18 luni, în general până la limita de vârstă acceptată de club."

Lunile preferate pentru a începe cursurile ABC sunt aprilie şi iulie în cazul copiilor cu vârsta peste 2 ani, astfel încât copiii să fie pregătiţi pentru vacanţa de vară, respectiv septembrie în cazul copiilor cu vârsta de până la 2 ani, când părinţii caută metode alternative pentru petrecerea timpului liber odată cu schimbarea anotimpurilor.

Astefl, pentru 2020, clubul de educaţie acvatică vizează o extindere la nivel local şi naţional.

Carmen Dumitru mai adaugă: " Tot mai multe construcţii rezidenţiale beneficiază de pisicină, iar acest lucru se reflectă şi în cerere. Ne dorim să ne extindem cu încă un club în Bucureşti, cel mai probabil în zona de Nord, însă vizăm şi Cluj-Napoca, unde există o piaţă în ascensiune, iar factorii diferenţiatori ai Acvatic Bebe Club se încadrează în cererea pieţii."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb