ÎN 2019: Cifra de afaceri a companiei Pinum a crescut cu 30%, faţă de anul precedent

M.A.
Companii #Construcţii / 5 martie 2020

Cifra de afaceri a companiei Pinum a crescut cu 30%, faţă de anul precedent

Cifra de afaceri a companiei Pinum a depăşit, în 2019, 14,4 milioane de euro, o creştere de 30% faţă de anul precedent, se arată într-un comunicat remis, joi, Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, compania Pinum a înregistrat o creştere semnificativă a comenzilor pentru livrarea către diverse ansambluri rezidenţiale sau proiecte de birouri. Acest lucru se vede in majorarea cifrei de afaceri pe care compania o înregistrează anual.

"Noi fabricăm în România uşile şi ferestrele, iar acest lucru contează mult pentru unii clienţi. Avem produse de calitate şi o gamă largă de unde se poate alege: uşi de interior, de intrare, din lemn sau aluminiu. Producem şi ferestre atat din aluminiu cât şi din lemn. Dacă ar fi să rezumăm am spune că avantajul nostru competitiv îl reprezintă producţia şi calitatea produselor. Majoritatea competitorilor noştri îşi import produsele. Producţia proprie are marele avantaj de a se putea alinia rapid la dorinţele clienţilor realizându-se astfel o diversitate mare a produselor oferite.", au afirmat reprezentanţii companiei în comunicat.

În ultimii şase ani, dezvoltarea companiei a fost una graduală, economic sănătoasă inclusiv în sensul corelrii dezvoltării producţiei cu nevoia de resurse umane. Astfel, în prezent, compania are 185 de angajaţi în România, faţă de 75 câţi avea în anul 2013.

"Anul acesta, 65% din volumul total al vânzărilor a fost reprezentat de uşi, restul fiind vânzări de tâmplărie pvc şi parchet. Rezultat al dezvoltarii continue, fabrica Pinum reuşeşte acum să producă un număr de 6000 de uşi pe lună. Aproximativ 15% din producţie este exportată către Italia.", precizează sursa citată.

Anul acesta în Bucureşti se vor livra cu 40% mai multe locuinţe decât în 2018, iar pentru anul viitor se anunţă demararea unor proiecte noi gigant, cu mii de locuinţe.

"Pentru zona de rezidenţial ne putem lăuda că am reuşit să livram şi calitate şi cantitate. şi aici revin la avantajul unei game dezvoltate de produse. Ne-am integrat cu succes produsele în proiecte de foarte mari dimensiuni unde necesarul cantitativ şi calitativ este impresionant. În acelaşi timp, am înregistrat o creştere consistentă de livrari şi pentru proiecte premium unde luxul este cuvantul de ordine", a menţionat compania.

Compania Pinum face parte din grupul Nusco ce există la nivel internaţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb