ÎN 2021 Cupio a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro

G.D.
Companii / 17 mai 2022

Cupio a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro

Cupio, brandul românesc ce comercializează produse cosmetice profesionale se bucură de o popularitate tot mai mare, atât la nivel naţional, cât şi international, conform unui comunicat remis redcţiei. Acesta a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro, iar în primul trimestru al anului 2022 tendinţa de creştere s-a păstrat.

Potrivit sursei citate, compania a deschis în această perioadă 21 de magazine în România. Înfiinţată în urmă cu un deceniu, a devenit un furnizor principal de cosmetice pentru saloanele de înfrumuseţare din ţară. Produsele brandului au ajuns şi în afara graniţelor, prin intermediul principalilor distribuitori autorizaţi din Italia, Germania, Belgia şi Danemarca.

"Chiar dacă, la nivel de cifre, anul pandemiei a arătat bine, asta nu înseamnă că provocările au lipsit. Pandemia şi-a pus amprenta atât în ceea ce priveşte comportamentul de cumpărare, cât şi în ceea ce priveşte bugetul de investiţii şi nevoia de regândire a businessului", a declarat Răzvan Ştefănescu, Director General al Cupio.

Cupio s-a lansat în 2012 şi, încă de la început, a comercializat produse şi instrumente profesionale pentru realizarea manichiurii, accesorii, produse pentru machiaj şi îngrijirea corpului. Businessul început de Raluca şi Răzvan Ştefănescu printr-o investiţie de doar 10.000 de euro în platforma www.cupio.ro, prin care erau comercializate în principal oje şi lacuri pentru unghii, dar şi produse de îngrijire a corpului, a dobândit o notorietate din ce în ce mai mare, odată cu dezvoltarea portofoliului de produse şi a serviciilor oferite clienţilor.

Nu cu multă vreme mai târziu, primul magazin fizic, de tip insulă, se deschidea la Arad. Iar mai apoi, Cupio a început să intre în saloanele de frumuseţe, unde comercializa lacuri de unghii clasice, geluri UV, oje semipermanente, instrumente de manichiură şi aparaturi indispensabile pentru tehnicienii de unghii, subliniază sursa citată.

După un an de activitate, Cupio a ajuns la şapte angajaţi, trei magazine fizice şi o cifră de afaceri de 120.000 de euro, iar acum, la 10 ani de la lansarea pe piaţă, compania a ajuns să înregistreze o cifră de afaceri de 15 milioane de euro.

Cunoscut de la început ca principal furnizor de produse pentru manichiură, Cupio a continuat pe parcursul anilor cu diversificarea gamei de produse. Astfel, în 2016 a început să lucreze la dezvoltarea liniei de make-up, odată cu lansarea genelor false Cupio Lash. Imediat după, a introdus în portofoliu alte zeci de alte produse profesionale pentru machiaj - palete de farduri, rujuri şi creioane de buze, produse pentru machiajul sprâncenelor şi pensule profesionale.

În prezent, la un deceniu de la lansare, Cupio deţine 21 de magazine în oraşe mari din România precum Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Târgovişte, Braşov, Sibiu, Arad, Craiova, Ploieşti şi Galaţi.

Extinderea internaţională este un alt vis care prinde contur tot mai mult, astfel că în prezent produsele Cupio sunt comercializate în ţări precum Germania, Italia, Danemarca, Belgia, prin intermediul distribuitorilor autorizaţi.

De asemenea, un obiectiv deosebit de important pentru anul 2022 este lansarea site-ului international Cupio, care va fi disponibil în limba engleză şi prin intermediul căruia produsele brandului vor putea fi comandate de pretutindeni, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb