ÎN 2023: Color Smart vizează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro

V.G.
Companii / 21 decembrie 2022

Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution

Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution

Pentru noul an, Color Smart vizează extinderea şi consolidarea poziţiei în piaţă şi estimează o cifră de afaceri în creştere cu până la 35% faţă de 2022, la o valoare de peste 4 milioane de euro, arată un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

"Estimăm ca în anul 2023 să atingem o cifră de afaceri de aproximativ 4,2 milioane euro. În 2022 am avut o creştere de aproximativ 25%, iar pentru 2023 ne aşteptăm la o majorare de 35%. Previzionăm venituri mai mari din partea distribuitorilor şi magazinelor partenere, de până la 40% din totalul acestora. De asemenea, ne aşteptăm la o creştere semnificativă a ponderii proiectelor la cheie pe care le va realiza noua noastră echipă tehnică", a declarat Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution.

Potrivit sursei citate, compania a alocat un buget total de circa 500.000 de euro pentru planul de investiţii în 2023. O parte dintre fonduri vor fi folosite pentru relocarea magazinului din Constanţa şi foarte probabil pentru redecorarea magazinului din Bacău. Totodată, anul viitor, Color Smart va aduce pe piaţa din România un nou brand, proiect pentru care a alocat mai mult de jumătate din suma destinată investiţiilor totale din acest an. De asemenea, compania lucrează la îmbunătăţirea sistemului informatic, prin introducerea unor sisteme de automatizări şi tehnologie bazată pe inteligenţa artificială. Restul de bani vor fi direcţionaţi pentru materialele de suport vânzare, dar şi în educaţia şi formarea oamenilor - traininguri, şcoli de aplicare, etc.

"În 2022 ne-am concentrat pe dezvoltarea în zona de vest a ţării şi am deschis un showroom Color Smart în Timişoara, de unde coordonăm distribuţia în întreaga regiune şi reuşim să oferim servicii mai bune românilor din vestul ţării care sunt tot mai interesaţi de designul interior. Pentru anul viitor, ne propunem să fim în continuare cât mai aproape de specialiştii şi clienţii care au nevoie de suport pe tot parcursul proiectelor. Astfel, avem în plan extinderea sistemului de distribuţie, dar şi a reţelei de magazine cu showroom-uri dedicate în oraşele unde nu suntem încă prezenţi, precum Buzău, Hunedoara, Târgu-Jiu şi Petroşani, Suceava- Botoşani, Iaşi. De asemenea, de la începutul anului 2022 ne-am îndreptat atenţia către depozitele de materiale de construcţii cu o gamă de produse dedicată acestui canal de vânzare şi ne propunem să identificăm noi colaborări pe acest segment", a mai declarat Cătălina Trupşor.

Color Smart îşi propune în noul an să promoveze mai mult gama largă de servicii ce pot fi achiziţionate de către clienţi, de la materiale şi accesorii, la servicii de consultanţă sau la proiecte la cheie realizate cu echipele sale de aplicatori. De altfel, proiectele la cheie au reprezentat circa 20% din totalul vânzărilor în 2022, iar pentru noul an compania îşi propune dezvoltarea acestui segment. Pentru a reuşi să ofere clienţilor echipe de specialişti performante, compania va continua să organizeze cursuri pentru aplicatori la Academia Novacolor, unde formează meseriaşi pentru materiale decorative diferite.

Color Smart se aşteaptă ca în 2023 oamenii să investească mai mult în amenajări, chiar dacă vor fi mai atenţi la ceea ce cumpără, ţinând cont că se aşteaptă la un nou val de scumpiri în piaţă. Astfel, cel mai probabil clienţii vor avea nevoie de mai multă consiliere pentru a-şi optimiza costurile păstrând un nivel de calitate ridicat. În plus, în piaţă există o cerere tot mai mare pentru finisaje de lux, iar Color Smart îşi propune să ofere mereu clienţilor săi soluţii care să îndeplinească cele mai sofisticate cerinţe în acest domeniu, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb