ÎN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2021 Brandurile au folosit cu 20% mai mult conţinut video pentru comunicarea în social media

G.B
Miscellanea / 1 noiembrie 2021

Miruna Dragomir

Miruna Dragomir

Peste jumătate de milion de postări au fost create în Planable în trimestrul al treilea (606.000), o creştere de 14% faţă de trimsestrul doi, iar 50% dintre toate postările create au fost pentru platformele Facebook şi Instagram, potrivit celui mai recent raport realizat de platforma de colaborare pentru echipele de social media, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în trimestrul al treilea al acestui an, numărul de postări de tip video în social media a fost în creştere cu 20% faţă de trimestrul anterior şi cu 55% faţă de trimestrul unu. De asemena, numărul de story-uri Instagram create în Planable în trimestrul trei a crescut cu 21% faţă de trimestrul doi.

O reţea socială care a înregistrat o evoluţie remarcabilă în al treilea trimestru a fost Google My Business, pentru care numărul total de postări create a fost cu 47,94% mai mare faţă de al doilea trimestrul.

Experţii Planable se aşteaptă ca în următoarele luni să apară noi forme de conţinut, iar, în contextul actual în care companiile continuă munca şi colaborarea la distanţă, atât între membrii echipelor, cât şi între departamente diferite, va creşte presiunea pe echipele de creare de conţinut pentru a pregă mai multe materiale de marketing şi mai calitative, pe măsură ce spaţiul devine unul mai competitiv.

"Ne aşteptăm ca, gradual, din ce în ce mai multe branduri să tranziţioneze TikTok de la un canal cu care experimentăm, la un canal integrat în totalitate în strategiile lor de conţinut şi social media. Observăm acest lucru din gradul de adopţie a noilor funcţionalităţi TikTok din platforma noastră: aproape 1.000 de pagini TikTok au fost conectate în Planable pentru pregătirea conţinutului de către companii," a declarat Miruna Dragomir, director de marketing în cadrul Planable.

"Pe măsură ce activitatea devine mai complexă şi apar platforme noi de comunicare în social media, cel mai probabil echipele de marketing vor creşte şi ele. Toate aceste schimbări continue vor face ca părţile ineficiente din procesele actuale ale echipelor să creeze burnout, rezultate sub aşteptări, şi greşeli care pot pune brandurile în pericol. Recomandarea noastră în această perioadă pentru departamentele de marketing este să dedice timp în acest final de an pentru a performa un audit de productivitate şi eficienţă în echipa lor. Dacă reuşesc să implementeze un proces de colaborare şi planificare eficient, lin şi scalabil, dinamica industriei social media nu va mai fi copleşitoare, ci una primită cu entuziasm.....Echipele pot face acest audit prin a discuta pur şi simplu şi a identifica intuitiv părţile ineficiente din procesele lor. Pentru că suntem pasionaţi de eficientizare, echipa noatră a pregătit un şablon de astfel de audit de procese, numit Content Marketing Canva", a explicat Miruna Dragomir.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb