ÎN MEDIE, Românii dau 800 de euro de persoană pentru concedii de vară în insule greceşti sau Antalya

Elena Deacu
Companii #Turism / 24 iunie 2015

Românii dau 800 de euro de persoană pentru concedii de vară în insule greceşti sau Antalya

Insulele greceşti Zakynthos, Rhodos, Corfu, urmate de Antalya şi Mallorca, sunt cele mai căutate destinaţii de vacanţă de către turiştii români care şi-au rezervat concediul de vară şi care sunt dispuşi să plătească între 700 şi 800 de euro pentru 7 zile la malul mării Mediterane, arată datele agenţiei de turism Paravion.ro.

Potrivit informaţiilor companiei, românii preferă anul acesta intervalul iulie-august pentru concediul de vară, perioada cu cele mai multe rezervări pe Paravion.ro, pentru care şi-au pregătit un buget de maxim 800 de euro per persoană, similar cu cel de anul trecut.

Plajele mediteraneene sunt preferate în egală măsură de turiştii tineri şi de către seniori, care şi-au asigurat în bugetul de 700-800 euro un pachet complet de 7 nopţi la un hotel de trei/patru stele, cu o masă inclusă, biletele de avion dus/întors, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală şi storno.

"Observăm anul acesta un comportament matur şi responsabil al turiştilor, care nu şi-au tăiat de pe listă binemeritata vacanţă în afara ţării, însă sunt foarte atenţi la raportul calitate/preţ al pachetului de vacanţă achiziţionat. Bugetul nu este neapărat mai mic faţă de alţi ani, însă este bine cântărit, cu atenţie sporită la toate serviciile plătite, de la unitatea de cazare, la toate facilităţile cuprinse în pachetul achiziţionat", declară Remus Vişan, Managing Director al Paravion.ro.

Potrivit lui reprezentantului companiei, insulele greceşti, plajele turceşti şi spaniole de pe Mediterană sunt preferate de majoritatea turiştilor care au ales pachetele de vară Paravion.ro, indiferent de vârstă, iar perioada iulie-august este cea mai căutată anul acesta, în egală măsură de tineri, familii cu copii mici sau turişti de peste 50 de ani.

Paravion.ro este o agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb