ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI Cegeka România a înregistrat o cifră de afaceri de 18,8 milioane euro

G.U.
Companii / 16 august 2021

Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România

Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România

Cegeka România, furnizor de top de soluţii IT&C, a înregistrat la jumătatea anului 2021 o cifră de afaceri de 18,8 milioane euro, cu 12.2 % mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei. Este o creştere semnificativă şi importantă pentru companie şi grup, care demonstrează stabilitatea şi capacitatea companiei de a se adapta în condiţii de incertitudine, criza sanitară, dar şi fluctuaţii permanente ale activităţii generale economice.

"Evoluţia pozitivă se datorează eforturilor continue ale întregii echipe şi al portofoliului local şi diversificat de clienţi, derulând noi proiecte de transformare digitală, dar şi continuând colaborările deja existente. Cele mai mari proiecte realizate pe care Cegeka România le-a avut anul acesta sunt pentru companii şi business-uri din industria financiar-bancară, asigurărilor, retail, logistică şi real estate. Suntem ambiţioşi şi estimăm că până la sfârşitul anului să aducem o creştere a veniturilor companiei cu cel puţin 15% mai mare faţă de anul precedent", declară Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.

Potrivit comunicatului, planurile companiei pentru perioada următoare vizează extinderea în mai multe oraşe din România şi Moldova prin înfiinţarea mai multor birouri-satelit, în timp ce în Bucureşti va rămâne sediul central, alături de activităţile pivot din Iaşi. Creşterea prognozată pentru următorii 2 ani este reprezentată de angajarea a 75 de oameni noi în Moldova, în timp ce 200 de noi colegi urmează să se alăture birourilor-satelit din România.

Poziţiile deschise vizează specialişti tehnici pentru o paletă diversă de proiecte, majoritatea fiind pe următoarele tehnologii: Java, .NET, Mobile, JavaScript, Cloud, Windows, Linux, Cyber-Security, Storage şi Digital Workplace. Compania a depăşit pragul de 680 de angajaţi la nivel local, fiind recunoscută, în acelaşi timp, ca fiind printre cei mai buni angajatori IT din România.

"Modelul de lucru hibrid a fost îmbrăţişat încă din fazele incipiente ale implementării acestuia ca practică. Elementul esenţial a fost definirea unei strategii: cum se potriveşte acest model cu valorile şi cultura noastră, cu obiectivele de business, cum măsuram, ce intrumente folosim şi cum integrăm în experienţa de zi cu zi a angajatului acest mod de lucru. Este un proces complex pe care noi l-am implementat prin co-creare cu oamenii din organizaţie, având ca obiectiv principal flexibilitatea şi valoarea noastră centrală «in close cooperation»", spune Andra Antonescu, HR Director la Cegeka România.

Modelul acesta face parte din strategia de well-being a companiei. Obiectivul acestui program este de a încuraja oamenii să îşi definească şi să îşi construiască cu succes viaţa profesională. Pentru Cegeka, acest lucru înseamnă că nu sunt restrictivi atunci când definesc bunăstarea, ci mai degrabă o privesc că o sumă de factori care au impact asupra tuturor domeniilor vieţii lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb