ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI ProCosmetic a înregistrat o creştere de 30% a vânzărilor

G.U.
Companii / 11 noiembrie 2021

Teodor Sipos, Co-owner Procosmetic

Teodor Sipos, Co-owner Procosmetic

Într-o perioadă în care distanţarea şi evenimentele sociale au fost limitate, utilizarea cosmeticelor şi a produselor de îngrijire în propria casă a devenit o realitate, această categorie din urmă înregistrând un trend ascendent din punct de vedere al vânzărilor, se arată într-un comunicat de presă. Magazinul online ProCosmetic a înregistrat o creştere de 30% a vânzărilor în prima jumătate a anului, faţă de aceeaşi perioadă din anul precedent.

Produsele pentru îngrijire a părului, cele mai cumpărate de români

Produsele de înfrumuseţare au fost printre cele mai cumpărate cosmetice de către români în prima jumătate a anului 2021. Balanţa categoriilor de produse s-a schimbat din cauza pandemiei, a faptului că saloanele de înfrumuseţare au funcţionat cu restricţii, după ce în lockdown au fost închise temporar.

Astfel, a crescut categoria de produse destinate îngrijirii personale acasă (produse dedicate îngrijirii părului, produse pentru îngrijirea pielii şi aparate de tuns şi coafat) şi a scăzut cererea pentru produse de înfrumuseţare (make-up), din cauza purtării măştii, notează sursa citată.

"Tendinţa îmbucurătoare este că am înregistrat o creştere de 30% în prima jumătate a anului, româncele s-au orientat către produse calitative, din gama îngrijirii părului, produse destinate epilării, cât şi către aparatelor de tuns şi coafat părul. Se văd efectele pandemiei, în ceea ce priveşte schimbarea ritualului de îngrijire, deoarece a crescut preocuparea pentru tot ce înseamnă îngrijire personală, cu o tendinţă ascendentă spre produse profesionale specifice serviciilor din saloanele de frumuseţe. Piaţa produselor cosmetice a fost afectată, dar şi-a păstrat trendul de creştere, propulsată de produsele destinate îngrijirii părului", a declarat Teodor Sipos, Co-owner Procosmetic.

Principalele top 3 categorii care au avut creştere faţă de anul trecut sunt:

● Păr - produsele dedicate îngrijirii părului şi anumite tipuri de vopsea de păr profesională, şampoane, balsamuri şi tratamente profesionale;

● Produse destinate epilării - ceară profesională, aparat de epilat cu ceara, decantoare de ceară, kit de epilat, încălzitor pentru ceară, benzi pentru epilat;

● Aparate de tuns şi coafat - aparate de tuns părul ( maşini de tuns şi shavere), plăci de păr, ondulatoare de păr & uscătoare.

30% creştere pentru achiziţii online de produse cosmetice

Potrivit comunicatului, categoria produselor de îngrijire personală a devenit motor pentru piaţa de cosmetice. Obligativitatea purtării măştii de protecţie a condus inevitabil la renunţarea în a folosi rujul şi a altor cosmetice de acest gen. În plus, restricţiile de a testa cosmetice în magazine a condus la îndreptarea cumpărătorilor către achiziţii online. Printre schimbările de comportament ale clienţilor de beauty remarcate de specialişti în ultima perioadă se numără şi importanţa pe care o acordă proximităţii magazinelor de unde îşi fac cumpărăturile.

"De la începutul pandemiei am avut o creştere de aproximativ 30% deoarece clienţii s-au orientat în această perioadă de restricţii către utilizarea produselor Procosmetic chiar la ei acasă, făcând achiziţii în siguranţă din magazinul nostru online." a mai declarat Teodor Sipos, Co-owner Procosmetic.

70% Reduceri pentru brandurile de top, de Black Friday

Cel mai important eveniment de shopping din 2021 te aşteaptă pe site-ul Procosmetic.ro unde vei descoperi peste 15.000 de produse cu reduceri substanţiale de până la 70%, la cele mai cunoscute branduri de top: Babyliss Pro, Evagarden Makeup, Wahl, Thuya, Wella Professionals, Londa Professional.

"Aşteptăm cu nerăbdare Black Friday din acest an, pe fondul unui interes crescut pentru cumpărături online care s-a accentuat în ultimii ani şi a determinat o schimbare importantă în comportamentul de consum al cumpărătorilor, care au înţeles că pot face achiziţii mult mai simplu şi în siguranţă online", a declarat Teodor Sipos, Co-owner Procosmetic.

Perioada pandemiei a fost una de conştientizare şi schimbare de comportament pentru multe femei, majoritatea alegând produse de înfrumuseţare şi îngrijre care se pot folosi acasă, în locul produselor de make-up.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb