În primele 9 luni ale acestui an, vânzările "UPS" în România au crescut cu 57%

Aura Dragomir
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 octombrie 2007

În primele nouă luni ale anului în curs, compania de curierat UPS a înregistrat în România o creştere a vânzărilor de 57%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2006. "Această creştere a fost influenţată de desfiinţarea barierelor vamale, odată cu integrarea României în Uniunea Europeană, şi de extinderea portofoliului de servicii oferite de UPS în România", a declarat Iulia Nartea, director executiv Trans Courier Service - Agent autorizat UPS în România.

Pe primele cinci locuri în topul ţărilor cu cel mai mare volum de importuri se numără SUA, Germania, Olanda, Marea Britanie şi Taiwan, iar ţările cu cel mai mare volum de exporturi sunt Germania, Marea Britanie, Franţa, Olanda, Italia.

La începutul acestui an, UPS în România şi-a adăugat în portofoliu o serie de servicii noi, oferta actuală aliniindu-se la cea existentă în celelalte ţări din UE. Totodată, UPS în România a adaptat, perfecţionat şi dezvoltat sistemul de sortare a expediţiilor, atât la trimitere, cât şi la primire, având în vedere noile servicii oferite, cât şi creşterea volumului derulat. UPS este singura companie de curierat din România care oferă serviciul COD-VOG (Collect at Delivery) care presupune încasarea, la livrarea expediţiei şi a contravalorii produsului respectiv şi serviciul Returns, care permite solicitarea unei preluări pentru returul unui colet.

Prin oferirea serviciului COD-VOG, UPS a devenit unul dintre cei mai importanţi facilitatori ai comerţului electronic, prin sincronizarea fluxurilor de mărfuri, informaţii şi fonduri, încasând în România, în primele nouă luni ale anului curent, aproximativ 1 milion de euro.

În România, cel mai bine primit serviciu din portofoliul UPS este Express Plus, care asigură livrarea în urmaătoarea zi lucrătoare, până la ora 9.00.

Anul acesta UPS în România a investit în maşini de curierat de capacitate mare, care se pliază pe volumul actual de colete şi în motoscutere pentru a face faţă traficului aglomerat din Bucureşti. Parcul auto a crescut cu circa 45% faţă de anul precedent.

De asemenea, începând cu aprilie 2007, UPS a introdus în România dispozitivele de tip DIAD (Delivery Information Aquisition Device), care permit obţinerea în momentul livrării a semnăturii destinatarului pe un aparat special, care ulterior o face disponibilă pe Internet.

În perioada imediat următoare, UPS intenţionează să introducă un nou sistem de scanare, Global Scanning System (GSS), a volumului primit în ţară sau trimis din ţară, care va permite transmiterea informaţiilor în sistemul UPS în timp real.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb