ÎN PRIMELE ŞASE LUNI ALE ACESTUI AN "Siveco România" şi-a triplat cota pe piaţa locală de soluţii EAS

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 iulie 2004

Veniturile au depăşit cu 50% estimările din business plan

Cifra de afaceri realizată de "Siveco România", în prima jumătate a acestui an, a fost considerabil mai mare (cu peste 50%), decît rezultatele preconizate în business planul companiei pentru această perioadă, informează un comunicat de presă al "Siveco". Conform studiului IDC, privind piaţa ERP (Enterprise resource planning) pentru 2003, "Siveco România" este liderul pieţei locale de ERP. Faţă de anul precedent, compania şi-a triplat cota de piaţă, în 2003 deţinînd 30,9% din piaţa de soluţii EAS (Enterprise Applications Suite), faţă de 23,9% cît deţine următorul clasat.

Irina Socol, directorul general al companiei "Siveco România", ne-a declarat: "În mod clar, procesul de privatizare în care sînt angajate numeroase organizaţii din România constituie un factor dinamizator pentru achiziţionarea de instrumente informatice - aşa se explică faptul că în 2003, piaţa locală de ERP şi-a dublat volumul, totalizînd venituri de 28 milioane de dolari".

Proiectele iniţiate la sfîrşitul anului 2003 şi începutul acestui an sînt în plină desfăşurare la companii private cum ar fi Topex Public Switching, Hidroserv Porţile de Fier, Senia, Uztel Ploieşti, FC Steaua, Anticoroziv, Romanceram, Dobrogea Biscuit, Holcim, Unicom, Romvag Caracal.

În prima jumătate a acestui an, "Siveco România" a continuat să lucreze în proiectele majore, de anvergură naţională, începute în anii trecuţi: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), SNP Petrom, MEdC. De asemenea au continuat proiectele de implementare la clienţi precum Petrobrazi, BRML, Primăria Municipiului Bucureşti, Aerostar, ANOFM, Meva.

"Economia românească începe să se revigoreze şi să aibă exigenţe din ce în ce mai mari în privinţa instrumentelor informatice de lucru zilnice şi a modului în care se obţin şi se analizează rezultatele finale: în orice moment, în orice loc, cît mai simplu dar semnificativ", apreciază domnul Sorin Dimofte, directorul departamentului Implementare din cadrul "Siveco România".

În paralel cu activitatea de dezvoltare şi implementare, "Siveco România" şi-a extins abordarea comercială, pe plan local şi internaţional, direct şi prin parteneri.

La mijlocul anului 2004, "Siveco România" are o puternică reţea de parteneri în România - specialişti şcolarizaţi şi certificaţi pe produsele companiei şi care desfăşoară atît activităţi comerciale, cît şi de implementare. În aceste prime şase luni ale anului, compania a manifestat o şi mai mare deschidere spre pieţele internaţionale, prin reţeaua de parteneri din străinătate - în special din Germania.

În conformitate cu evoluţia afacerilor, echipa "Siveco România" a sporit la aproape 300 de specialişti. Recent, compania a parcurs cu rezultate excelente reauditarea anuală a sistemului calităţii, efectuată de către AFAQ ASCERT International.

Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional Siveco (Netherlands) B.V., Siveco România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinînd cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. Siveco România este liderul pieţei interne de ERP oferind soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, Siveco România s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicînd dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi numere mari de utilizatori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb