ÎN PRIMELE ŞASE LUNI ALE ANULUI 2023 Workspace Studio a înregistrat o cifră de afaceri de 8,5 milioane euro

F.D.
Companii / 1 august 2023

Workspace Studio a înregistrat o cifră de afaceri de 8,5 milioane euro

Grupul Workspace Studio, specializat în design şi amenajări de birouri şi Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România, a înregistrat în primele 6 luni o cifră de afaceri de 8.5 milioane de euro, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

"Specializat în design şi amenajări de birouri de înaltă calitate şi ergonomie, cu accent pe sustenabilitate şi grijă faţă de mediu, WorkSpace Studio a luat iniţiativa de a distribui doar producători care au certificări legate de sustenabilitate, de la ISO, la FSC, la folosirea unor materii prime certificate. Pe zona de soluţii acustice Workspace Studio integrează în proiecte şi propune clienţilor exclusiv soluţii construite din materiale reciclate, biodegradabile, sau parte dintr-un sistem cu economie circulară.

O dimensiune importantă a sustenabilităţii în design derivă din caracterul multifuncţional. Să foloseşti o piesă pentru mai multe scopuri- asta înseamnă o gestionare mai prudentă a resurselor, costuri mai mici per total, eficientizarea spaţiului, şi în acelaşi timp stimulează creativitatea. Spre exemplu, în domeniul soluţiilor acustice, majoritatea ideilor propuse în proiectele Workspace Studio îndeplinesc simultan rolul de a reduce zgomotul ambiental şi acţionează ca elemente decorative sau sisteme de compartimentare a spaţiului. Astfel, spaţiul nu se aglomerează cu o varietate de produs, ci se foloseşte o singură piesă pentru mai mult scopuri- corpuri de iluminat din materiale cu rol acustic, pereţi de separare din materiale acustice", precizează Horaţiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Presiune pe creativitate în design: suprafeţele se reduc, tendinţa spre calitate se menţine. 300.000 EURO, valoarea medie a proiectelor de amenajare.

În prima jumătate a anului, orientarea către creşterea nivelului de calitate, ergonomie, design şi multifuncţionalitate a pieselor de mobilier s-a menţinut, însă suprafeţele închiriate au avut o tendinţă de contracţie cu 15-20%. Astfel, valoarea medie a proiectelor de amenajare a fost de 300.000 Euro, cu o investiţie medie de 500-1000 euro/mp.

"Se simte o presiune pe cost generată de inflaţie, posibila recesiune preconizata de mai multe companii, războiul din Ucraina, incertitudine economică globală şi cea privind viitorul muncii hibride. În 2022 s-au cheltuit bugete păstrate din 2020-2021, anul acesta însă bugetele prevăzute au avut mai multe restrângeri. Corelat cu o uşoară restrângere a spaţiilor, presiunea pe creativitate este tot mai ridicată şi e nevoie de un mix foarte inteligent de design, soluţii şi produse care să creeze un birou remarcabil", explică Horaţiu Didea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb