ÎN PRIMELE TREI LUNI Afaceri de peste 3,3 milioane lei, pentru compania "Optima"

Cristina Radu
Companii / 16 mai 2017

Afaceri de peste 3,3 milioane lei, pentru compania "Optima"

Optima, companie de outsourcing cu capital majoritar românesc, a înregistrat, în primele 3 luni din 2017, afaceri de peste 3,3 milioane lei, în creştere cu 20 % faţă de anul trecut, potrivit unui comunicat de presă.

Daniel Mereuţă, director general Optima, a afirmat: "Prioritatea în acest an este dezvoltarea resursei umane. La sfârşitului anului trecut, am semnat un acord de finanţare prin care statul ne va sprijini să creăm 100 de noi locuri de muncă la biroul din Iaşi, în urmatorii doi ani. Continuăm dezvoltarea regională şi vom deschide, în curând, un nou birou în ţară".

Anul acesta, Optima operează majorări salariale pentru posturile entry-level, de până la 15% şi menţine un calendar salarial actualizat la 3 luni, în funcţie de performanţă, conform companiei.

Directorul general a adăugat: "Fiecare angajat entry-level ajunge să primească o majorare de aproximativ 10% la 3 luni de la angajare, în funcţie şi de performanţe, evident. Anul acesta, majorăm salariile cu până la 15% pentru mai bine de jumatate din colegii noştri, în funcţie de nivelul de performanţă. Investim în tineri dornici să înveţe şi care sunt la început de drum în carieră".

În 1-2 luni, un tânăr angajat, fără niciun pic de experienţă în domeniu, poate ajunge să lucreze singur pe un proiect şi să obţină rezultate notabile, care să se reflecte în venit, se mai arată în comunicat.

Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti. În prezent, în Optima activează 300 de angajaţi în centrele din Bucureşti şi Iaşi. Optima face parte din Grupul Next Capital cu afaceri în factoring, cumpărare şi recuperare de creanţe, cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb