ÎN PRIMUL TRIMESTRU Christian Tour, cifră de afaceri mai mare cu 20%

Alexandru Costea
Companii #Turism / 12 mai 2015

Cifra de afaceri a Christian Tour a crescut în primele luni ale lui 2015 cu aproximativ 20%, iar numărul vacanţelor deja achiziţionate de turişti a ajuns la 38% din cele pe care tour operatorul estimase că le va vinde în cursul acestui an, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Compania va avea un nou departament dedicat segmentului corporate.

Marius Pandel, CEO Christian Tour: "În primele patru luni ale lui 2015 am avut o creştere a cifrei de vânzări cu aproximativ 20%, creştere conformă cu planurile pe care ni le-am făcut şi pe care le-am anunţat la conferinţa de presă din 25 februarie 2015, anume o creştere a cifrei de afaceri de la 52 milioane de euro în 2014 până la 63 milioane de euro în cursul acestui an. Mai mult, am înregistrat şi o creştere în ceea ce priveşte vacanţele vândute: până la finele lui aprilie 2015, 38% din numărul turiştilor estimaţi pentru acest an au achiziţionat deja un sejur de la Christian Tour".

"Pentru că am crescut foarte mult şi pentru că ne dorim dezvoltarea de noi departamente şi linii de business am decis mutarea într-un nou sediu a centrului operaţional Christian Tour. Noile birouri vor acoperi o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi şi vor fi astfel organizate încât să integreze toate brandurile grupului Christian Tour: Pegas Holidays, Europa Travel, Vuelo.ro, etc. Totodată, în plus faţă de departamentele deja existente (precum cel de Rezervări & Producţie, Digital, Marketing, Call Center, Circuite, etc.), va mai apărea unul nou, dedicat în exclusivitate segmentului corporate. În plus, ne propunem în continuare dezvoltarea turismului de incoming în primul rând pentru că noi credem cu tărie în turismul în România şi vrem să ajutăm dezvoltarea acestuia. Iar o mare parte din serviciile solicitate de segmentul corporate este pentru servicii turistice interne", a adăugat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

"Pentru turismul corporate şi de incoming planul este să schimbăm modul «reactiv» în care se practică turismul în România, în sensul că, în cele mai multe cazuri, tour operatorii răspund unor cerinţe predefinite ale turiştilor şi nu vin cu propuneri şi idei inedite pentru aceştia. Din acest motiv, am început deja studiul intens al tuturor destinaţiilor din România, tocmai pentru a găsi obiective turistice inedite şi activităţi aparte pe care să le propunem turiştilor străini care ajung în ţara noastră. Iar acestea se vor regăsi sub formă de pachete de excursii cu numeroase activităţi incluse şi idei de vacanţe de tot soiul pe teritoriul României", a conchis Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Christian Tour, una din cele mai mari agenţii de turism din România, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agenţiilor de turism din România. Christian Tour deţine în acest moment 30 de agenţii proprii în toată România, plus o filială la Chişinău şi circa 168 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb