ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2016, Smartree a înregistrat o creştere cu 35% a cifrei de afaceri

Diana Popescu
Companii / 27 aprilie 2016

Smartree, unul dintre liderii din România pe piaţa de externalizare a proceselor de HR, a înregistrat o cifră de afaceri de 2,6 milioane de euro, în primul trimestru al anului, în creştere cu aproape 35% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015, potrivit unui comunicat al companiei remis redacţiei.

Primele trei luni ale anului 2016 au adus rezultate financiare bune, creşterea cu 35% a business-ului comparativ cu perioada similară a anului trecut fiind raportată în contextul cererii tot mai mari de soluţii pentru optimizarea proceselor interne din partea companiilor locale.

Potrivit sursei citate, cele mai multe solicitări înregistrate de Smartree din partea clienţilor au fost pentru modulul MyStaff Time, o soluţie software care eficientizează procesele de pontaj, şi modulul MyStaff Expenses, care ajută la automatizarea gestiunii deconturilor.

"Din ce în ce mai multe companii aleg să îşi externalizeze serviciile şi procesele de lucru care necesită mult timp şi resurse dedicate, cel mai căutat segment în acest sens fiind cel de salarizare", subliniază Adrian Stanciu, CEO Smartree.

De asemenea, pe fondul încercărilor tot mai intense în direcţia atragerii şi reţinerii talentelor, a crescut şi cererea de soluţii care cresc rata de retenţie a angajaţilor, cum sunt modulele My Staff Exit Interview şi My StaffFlexible Benefits.

"Companiile s-au convins că una dintre cele mai bune metode preventive de retenţie a angajaţilor este organizarea constantă a interviurilor de exit, în cazul celor care decid să îşi părăsească jobul. Monitorizarea acestui proces va ajuta la identificarea unor probleme care, de multe ori, nu pot fi observate la timp şi care îi afectează în mod direct şi pe angajaţii rămaşi în companie", explică Adrian Stanciu.

În 2015, Smartree a înregistrat o cifră de afaceri de 9,6 milioane euro, cu 15% mai mult decât în 2014. Creşterea a fost susţinută de atragerea de clienţi noi din industrii precum pharma, servicii, producţie, retail, agricultură, petrol şi gaze.

Smartree fost înfiinţată în anul 2000 şi oferă o gamă completă de servicii de externalizare, de la salarizare, administrare de personal, analiză şi raportare pentru management, recrutare, muncă temporară, până la consultanţă în domeniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb