ÎN TRIMESTRUL ÎNCHEIAT, Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 4,1%, la 186 de milioane de euro

A.C.
Companii / 14 noiembrie 2017

Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 4,1%, la 186 de milioane de euro

Veniturile din servicii raportate de Vodafone România pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2017 au ajuns la 186 de milioane de euro, în creştere cu 4,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în termeni organici, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Vodafone România a înregistrat 9.754.823 de clienţi (servicii mobile, servicii fixe de voce şi Internet of Things) la 30 septembrie 2017, reprezentând o creştere cu 386.219 utilizatori (4,1%) faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienţi, 9.037.191 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

ARPU mobil al Vodafone România a fost de 6,1 euro în cele trei luni încheiate la 30 septembrie 2017.

La 30 septembrie 2017, abonaţii serviciilor mobile reprezentau 40% din baza totală de clienţi ai serviciilor mobile Vodafone România, iar utilizatorii Cartelei Vodafone - 60%.

Ponderea segmentului de utilizatori ai serviciilor pre-plătite în baza totală de clienţi ai serviciilor mobile a crescut cu 0,4 puncte procentuale faţă de trimestrul anterior, conform unui comunicat al companiei.

Consumul de date mobile a crescut cu 90% în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2017, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acest trimestru, Vodafone România a lansat Vodafone Pass, care le permite clienţilor să achiziţioneze opţiuni prin care au acces la aplicaţiile de social media, streaming video şi de muzică, fără a consuma traficul de date din abonament.

În plus, Vodafone România a lansat recent Supernet 4.5G, oferindu-le clienţilor optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătăţită integrată în reţea şi lăţime de bandă mai mare.

Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone România a declarat: "Ultimul trimestru a fost marcat de lansarea unor oferte inovatoare, cum ar fi Vodafone Pass, care au dus la creşterea susţinută a bazei noastre de clienţi. Am continuat, de asemenea, să ne concentrăm pe îmbunătăţirea reţelei, prioritate concretizată prin recenta lansare a Supernet 4.5G, şi să le oferim clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare, recunoscută prin confirmarea de către Ookla a superiorităţii reţelei Vodafone România şi acordarea titlului de Cea Mai Rapidă Reţea Mobilă din ţară".

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de ţări, 48 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India şi toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb