ÎN URMĂTORUL AN Ariston Thermo România estimează creşterea achiziţiilor de centrale termice controlate de la distanţă

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 30 octombrie 2018

Ariston Thermo România estimează creşterea achiziţiilor de centrale termice controlate de la distanţă

Ariston Thermo România, jucător important pe piaţa de centrale termice şi boilere electrice, mizează pe o creştere accelerată, în următorul an, a achiziţiilor de centrale termice care pot fi controlate de la distanţă, se arată într-un comunicat de presă. Reprezentanţii Ariston estimează acest trend în contextul în care conceptul de casă inteligentă a devenit o tendinţă tot mai prezentă în ultimii ani şi la noi. "Dorinţa de a controla de la distanţă, prin intermediul telefonului, gradul de confort din locuinţe îi determină pe români să aleagă echipamente pentru casă care le permit să facă acest lucru", susţin sursele citate, menţionând: "Sistemul Ariston NET, prin care centrala termică poate fi controlată de la distanţă, a fost lansat pe plan local în urmă cu doi ani, fiind compatibil cu toate modelele de echipamente de încălzire Ariston fabricate după anul 2013. În plus, în 2017 a fost lansată şi centrala Alteas ONE, produsul de top al gamei ONE, care este echipată în mod standard cu dispozitivul Cube şi modulul de conectare la internet".

Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România, a declarat: "Deoarece toate activităţile cotidiene ne solicită foarte mult timp, este previzibil că echipamentele care ne înconjoară vor fi dotate constant cu îmbunătăţiri tehnologice, cu scopul de a ne conferi un plus de confort în fiecare zi. Aşadar, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienţilor noştri, Ariston continuă să-şi upgradeze constant produsele şi funcţiile, inclusiv la nivelul aplicaţiei Ariston NET".

Noile dispozitive şi funcţii integrate în Ariston NET optimizează funcţionarea echipamentului în raport cu preferinţele şi programul utilizatorului. Programarea orară, controlul temperaturii, raportul de consum lunar sau notificările sunt părţi componente ale tehnologiei, create cu scopul de a aduce un plus de confort clientului şi de a permite scăderea costurilor de utilizare şi întreţinere cu până la 25%. Totodată, anul acesta, aplicaţia Ariston NET este îmbunătăţită cu un nou dis-pozitiv, Cube S NET, ce poate prelua starea vremii direct de pe internet, pentru a adapta temperatura interioară la valori optime.

Ariston NET permite încălzirea locuinţei de la distanţă şi pregătirea apei calde menajere în momentul ales de utilizator, singura condiţie fiind o conexiune wireless la internet a device-ului pe care este instalată aplicaţia. Cu ajutorul aplicaţiei se poate dezvolta un sistem de încălzire care să gestioneze controlul temperaturii din casă de până la 6 zone diferite şi, totodată, pot fi controlate sistemele de încălzire şi producere a apei calde menajere din mai multe locaţii.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficienţa energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi soluţii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare şi pompele de căldură, precum şi prin îmbunătăţirea eficienţei produselor tradiţionale (boilere sau centrale termice), dar şi prin investiţiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale şi de pardosea-lă, în condensare, boilere electrice şi indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiţionat şi panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux şi Elco.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb