ÎNCEPÂND CU 2009: Hornbach Braşov, 4 milioane de vizitatori

V.B.
Companii #Construcţii / 19 martie 2014

Hornbach Braşov, 4 milioane de vizitatori

În cei 5 ani de la deschiderea magazinului din Braşov, Hornbach România (unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit) a înregistrat circa 4 milioane de vizitatori (într-un ritm anual de creştere de circa 10%, valabil şi pentru cumpărători), în timp ce coşul de cumpărături a ajuns la o valoare medie de aproximativ 160 de lei în 2013, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

În ceea ce priveşte cele mai căutate produse în rândul braşovenilor, materialele de construcţii şi produsele de grădinărit se află pe prima poziţie, iar departamentele de Grădină şi de Drive In sunt cele mai vizitate. Astfel, în topul produselor cel mai mult cumpărate se află: cărămida, pavajul, adezivii pentru construcţii, produsele din lemn (scândură, lambriu, duşumea), precum şi plante de interior şi exterior.

Zona Drive In din Hornbach Braşov ocupă un spaţiu de 8 mii de metri pătraţi, unde pot fi găsite până la 2 mii de produse, printre care se numără: tuburi de canalizare şi drenaj, membrane hidroizolatoare, polistiren extrudat, acoperişuri, materiale diverse la sac, tencuieli, mortare, lambriuri, cherestea uscată şi verde, duşumele, plăci de lemn şi gipscarton, izolaţii, cărămizi şi blocuri BCA, dale, pavaje, diferite tipuri de nisip sau pietriş etc.

În acelaşi timp, zona specială de grădină (a doua atracţie printre braşoveni) se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 5 mii mp, punând la dispoziţia clienţilor atât un spaţiu interior (unde pot fi găsite plante de interior, seminţe, unelte etc.), cât şi unul de exterior (unde se află plante de exterior, mobilier de grădină, fântâni şi alte decoraţiuni speciale). Tot în zona de grădină, sunt cuprinse articolele ce ţin de partea tehnică: sisteme de irigaţii, maşini de tuns iarba, diverse unelte etc.

Magazinul Hornbach din Braşov, inaugurat în martie 2009, este a treia unitate a retailerului, ce deţine acum 5 magazine pe plan local. Cu o suprafaţă totală de 22.500 de metri pătraţi, Hornbach Braşov a necesitat o investiţie de 19 milioane de euro, ce a fost absorbită de achiziţia terenului, construcţia magazinului, stocul iniţial de marfă şi de trainingul angajaţilor.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa. Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 141 de magazine. În ţara noastră, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei unităţi în Capitală (Berceni, Militari şi Baloteşti), una în Braşov şi una în Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb