Începând de azi, IMM-urile pot obţine cerficatul fiscal, cazierul fiscal sau alte documente disponibile în sistemul ANAF printr-un sigur "click"

Comunicate de presă / 23 martie 2021

Începând de azi, IMM-urile pot obţine cerficatul fiscal, cazierul fiscal sau alte documente disponibile în sistemul ANAF printr-un sigur "click"

În urma demersurilor de modernizare şi digitalizare ale autorităţilor statului, IMM-urile din România pot obţine acum certificatul fiscal, cazierul fiscal, vectorul fiscal, bilanţul anual şi semestrial (depuse în ultimii 5 ani), fişa rol completă, sau alte documente disponibile în sistemul ANAF printr-un sigur "click" în cadrul unui sistem self-service dezvoltat de Keez, o firma integrată de tehnologie şi servicii complete de contabilitate pentru IMM-uri, conform unui comunicat remis redacţiei.

Până acum, pentru a intra în posesia acestor documente, antreprenorii solicitau fizic autorităţilor, sau pe email/telefon contabilului (sau firmei de contabilitate), obţinerea acestor documente. O altă modalitate, folosită însă de foarte puţini antreprenori, era utilizarea semnăturii electronice în sistemul "Spaţiu Privat Virtual" (SPV).

Ceea ce în trecut însemna un consum semnificativ de timp atât pentru solicitanţi, cât şi pentru toţi cei aflaţi în circuitul de răspuns la solicitări, astăzi poate fi rezolvat online de către antreprenor sau de reprezentanţii acestuia prin intermediul serviciului de documentare lansat de Keez.

Astfel, antreprenorii pot face diverse solicitări, respectiv descărca şi consulta documentele, direct dintr-un tab integrat în platforma de contabilitate Keez, disponibilă 24/7, online.

"Keez, furnizor de servicii complete de contabilitate, dar şi contribuabil la rândul său, beneficiază de eforturile de digitalizare ale autorităţilor statului şi utilizează toate resursele tehnologice pentru a face procesul de contabilitate mai uşor atât pentru antreprenori cât şi pentru contabili. Keez realizează acest lucru într-un ecosistem ce presupune accesul permanent la documentele contabile ale firmei, la rapoartele privind activitatea acesteia, dar şi la documente oficiale disponibile în sistemul ANAF, indiferent de tipul de abonament lunar, de dimensiunea firmei sau de numărul de angajaţi" - a declarat CEO-ul Keez, Daniel Mateescu, cu ocazia lansării noului serviciu de documentare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb