Începe Bucharest Summer University 2015

Elena Deacu
Comunicate de presă / 6 august 2015

Luni, 10 august 2015, începând cu orele 10 :00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, va avea loc festivitatea de deschidere a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University 2015, un eveniment organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, Asociaţia Absolvenţilor ALUMNI ASE şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti (USASE), prin intermediul Senatului Studenţilor, cu mentoratul Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului şi în parteneriat educaţional cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În acest an, 33 ţări vor fi reprezentate la Bucureşti de către studenţi la ciclul licenţă, masteranzi şi doctoranzi, cu prilejul celebrării celei de-a XI-a ediţii a Bucharest Summer University, unul din cele mai renumite programe educaţionale de vară din Europa. Şcoala internaţională de vară va oferi ocazia participanţilor din întreaga lume să aprofundeze concepte economice de actualitate prin intermediul cursurilor, workshop-urilor şi al dezbaterilor cu specialişti din mediul academic şi cel de afaceri internaţional.

Cei 55 participanţi vor acumula cunoştinţe pe tema: "Antreprenoriatul şi mediul de business agroalimentar în economia globală" (en."Entrepreneurship and agribusiness intentions in the global economy"), iar printre speakerii de renume internaţional îi putem aminti pe: Gianluca Lazeti (Metro International), Diego Begali (Profesor al Universităţii din Verona), Doru Bulată (Consultant al Preşedintelui EximBank şi Vice-Preşedinte EximBank).

Ca o completare a programului de studii, organizatorii au pregătit o întreagă agendă culturală din care nu vor lipsi activităţile deja de tradiţie ale Bucharest Summer University: vizitele la Palatul Parlamentului, Global Village, Bucharest City Tour, Treaure Hunt sau Turul cu biciclete, serile tematice şi culturale, precum şi o excursie în ţară cu vizitarea principalelor obiective turistice (Castelul Peleş, Castelul Bran, Transfăgărăşan, Bâlea Lac, Sibiu, Braşov). Echipa organizatoare propune şi câteva elemente de noutate pentru celebrarea acestei ediţii, introducând în progam vizitarea Drumului Vinului, deplasarea în câteva locaţii de studiu reprezentative domeniului agricol precum Consorţiul Dezvoltării Rurale, precum şi alte activităţi interesante. Toate acestea au scopul de a favoriza interacţiunea şi comunicarea, oferind astfel participanţilor oportunitatea de a se cunoaşte şi de a se familiariza cu aspecte importante ale culturii româneşti.

La ceremonia de deschidere a şcolii internaţionale de vară "Bucharest Summer University 2015" vor fi prezenţi cei 55 de participanţi, specialişti în domeniu, reprezentanţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi reprezentanţi ai sponsorilor, partenerilor şi suporterilor acestui eveniment internaţional.

Un eveniment sustinut de: USR (Uniunea Studenţilor din România), UN Youth, UN Youth Delegates, AEGEE, AIESEC, ASCIG, Asociaţia ECOTUR, ASER, ASFEEA, CS-URA, LSRS, LSUV, OSE, OSUT, Romanian Youth Sports Association (RYSA), SiSC, Şcoala de valori, VIP, Consiliul Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai, Forumul Tinerilor din Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb