ING Bank lansează ING Young pentru copiii de până în 18 ani

G.D.
Bănci-Asigurări / 16 decembrie 2022

ING Bank lansează ING Young pentru copiii de până în 18 ani

ING Bank lansează în preajma Sărbătorilor pachetul ING Young - card de debit şi acces în aplicaţia Home'Bank pentru copiii între 10 şi 18 ani, cu 0 comisioane şi fără costuri de administrare - disponibil online tuturor părinţilor care sunt clienţi ING Bank, direct în aplicaţia Home'Bank, conform unui comunicat remis redacţiei. Produs inovator pe piaţa din România, ING Young reprezintă o soluţie echilibrată şi transparentă pentru întreaga familie ce oferă independenţă financiară copiilor şi adolescenţilor, sub îndrumarea părinţilor.

Potrivit sursei citate, ING Young poate fi deschis 100% online de unul dintre părinţi, din aplicaţia HomeBank în doar câteva minute, pentru copiii care au peste 10 ani. Copilul sau adolescentul va avea un card cu numele său şi îşi va putea gestiona singur finanţele, efectuând tranzacţii la comercianţi sau autorizând transferuri în propria lui aplicaţie Home'Bank. Soluţia facilitează controlul parental, părinţii pot stabili limite de tranzacţionare, pot bloca sau debloca contul şi îi pot trimite sume de bani. De asemenea, pachetul oferă adolescentului posibilitatea de a face plăţi cu cardul şi cu telefonul, dar şi de a învăţa să economisească, acestea fiind unele dintre funcţionalităţile solicitate atât de către copii, dar şi de părinţi.

"După lansarea pachetului Free@ING dedicat tinerilor între 18 şi 24 de ani, facem încă un pas anul acesta pentru transformarea modului în care online banking-ul este prezent în vieţile noastre. ING Young are rolul de a uşura viaţa financiară atât a părinţilor, cât şi a copiilor, fiind în acelaşi timp un instrument digital de educaţie financiară şi o modalitate mai sigură de administrare a economiilor copiilor.

Pe de o parte, copiii şi adolescenţii pot lua propriile decizii, se pot familiariza cu ce înseamnă să aibă grijă de un buget propriu şi pot demonstra că sunt pregătiţi să se ocupe mai atent de viitorul lor financiar. În acelaşi timp, părinţii îşi pot încuraja copiii să înveţe ce înseamnă responsabilitatea financiară şi cum pot lua cele mai bune decizii în privinţa propriilor finanţe într-un mediu sigur, în felul acesta le pot acorda mai multă încredere.

Noile lansări şi inovaţii fac parte din conceptul nostru de lifestyle banking, prin care ne dorim să ajutăm clienţii să îşi atingă obiectivele propuse şi să aibă o viaţă financiară echilibrată. Lifestyle banking înseamnă libertate pentru client să îşi trăiască viaţa, inclusiv cea financiară, aşa cum îşi doreşte.", a declarat Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement ING Bank.

Pachetul ING Young le oferă copiilor şi adolescenţilor mai multă autonomie în gestionarea resurselor financiare, iar părinţilor posibilitatea de a supraveghea şi interveni extrem de uşor în activitatea financiară a copilului sau adolescentului, subliniază sursa citată.

Principalele beneficii pentru copii&adolescenţi:

Acces în aplicaţia Home'Bank: activează notificările; vizualizează soldul şi istoricul tranzacţiilor; au acces la oferte dedicate în sistem cashback în ING Bazar; blochează direct contul sau cardul

Card personalizat: retrageri de la bancomat folosind cardul cu numele lor; plăţi POS sau cu telefonul mobil prin intermediul aplicaţiilor ING Pay, Apple/Google şi plăţi online.

Principalele beneficii pentru părinţi:

Pachet accesibil şi uşor de gestionat: deschiderea şi administrarea contului direct în aplicaţia HomeBank; gratuit; poate fi deschis pentru fiecare copil din familie

Transparenţă totală: vizibilitate asupra activităţii copilului sau adolescentului, setare limite tranzacţionale 100% online, blocarea contului

Gestionare eficientă: nu sunt acceptate tranzacţii la comercianţi care au ca obiect de activitate pariurile, comercializarea băuturilor alcoolice şi a tutunului.

Conform unui studiu calitativ realizat de Mind the Gap Consultancy anul acesta, majoritatea copiilor economisesc banii pe care îi primesc atunci când doresc să achiziţioneze un obiect mai scump, de exemplu un telefon, o tabletă, o bicicletă ş.a.m.d.

O parte dintre adolescenţi au o mai mare independenţă financiară faţă de părinţi prin faptul că pot câştiga bani extra prin joburi de week-end sau sezoniere sau prin diferite afaceri mici (de exemplu, vânzări online). Părinţii îi încurajează pe tineri să-şi câştige banii pentru că în acest fel pot conştientiza valoarea muncii şi cultivarea simţului responsabilităţii în păstrarea banilor şi în economisire, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb