"Initiative", singura agenţie de media premiată la "Internetics 2009"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 24 noiembrie 2009

"Initiative" este singura agenţie de media premiată la "Internetics 2009", cu trofeu adjudecat la categoria Best Use of Banners pentru campania "Canicula face bine la reducere!" dezvoltată pentru Orange România.

Pornind de la un mecanism dinamic creat de Orange, dezvoltată şi implementată de Initiative, campania promovează Magazinul Online Orange într-un mod inedit, bazat pe un sistem de reduceri acordate prin corelare cu temperatura înregistrată afară.

Aşa se face că, în lunile caniculare de iulie şi august românii nu au mai fost stresaţi de gradele Celsius în plus, ci le-au monitorizat îndeaproape în căutarea reducerilor din Magazinul Online Orange. Fiecare grad înregistrat peste 25 a adus reduceri la preţurile produselor din magazinul online şi, implicit, mai mulţi vizitatori şi mai multe produse vândute!

"Canicula face bine la reducere!" este de departe una dintre cele mai inovative şi eficiente campanii online derulate în a doua jumătate a anului 2009.

Campania a beneficiat de promovare exclusiv în mediul online, pe site-uri româneşti importante de ştiri şi meteo, portaluri cu secţiuni meteo, reţele sociale şi bloguri, dar şi pe site-uri meteo externe. De asemenea, "Canicula face bine la reducere!" a fost desemnată Campania de Marketing Online a anului în cadrul galei e-Commerce.

Echipa implicată în dezvoltarea campaniei "Canicula face bine la reducere!" este formată din: Răzvan Dragomirescu, Iuliana Stere, Alina Gruianu, Vlad Ciocan - Initiative şi Andreea Beleneş, Robert Anghel, Mirela Bosoi, Anca Stancov, Ruxandra Neagu - Orange.

Personajul animat prezent pe materialele campaniei şi numele acesteia au fost create de Publicis.

Initiative este agentia de media a companiei Orange încă din 2004, iar în 2008 agenţia şi-a reconfirmat parteneriatul cu liderul pieţei de telefonie mobilă din România.

Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi digital.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies [NYSE:IPG] şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide.

Activă pe piaţa de media românească de 15 ani, Initiative România face parte din grupul care include: Lowe&Partners, Brand Connection, Lowe PR, Medic One şi Scholz&Friends.

Portofoliul Initiative România include: Austrian Airlines, BMW, Burger King, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, KIKA , Millenium Bank, MOL România, Orange România, Pernod Ricard, Provident Financial, Sarantis România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb