Integrarea Datelor din depozit cu aplicatiile de tip ERP, acum simplu si rapid cu ajutorul solutiei extend

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 octombrie 2007

Logicode lanseaza pe piata o noua solutie software - extend, pentru integrarea datelor din depozit cu aplicatiile de tip ERP. Prin facilitatile pe care le ofera, extend este o aplicatie simpla, economica, eficienta, care asigura culegerea, verificarea si transmiterea datelor din depozit în sistemul ERP al companiei.

extend permite realizarea operatiunilor specifice lucrului în depozit si culegerea datelor prin intermediul terminalelor mobile, echipate cu cititoare de coduri de bare. Aplicatia asista pas cu pas operatorul din depozit în munca sa zilnica, culege si transfera datele aferente operatiunilor realizate în baza de date a sistemului ERP, permitând acestuia generarea de rapoarte foarte exacte si actuale.

"Avantajul major al solutiei este ca extinde capabilitatile unui sistem ERP în zona operationala, prin culegerea informatiilor direct la sursa, adica în timpul desfasurarii operatiunilor din depozit. extend prezinta un raport cost-performanta foarte bun, solutia venind în întâmpinarea cerintelor tuturor companiilor care au implementat si utilizeaza un software ERP, dar care nu sunt multumite de functionalitatile pe partea de management al stocurilor pe care le ofera sistemul integrat", a declarat Ciprian Cosma, Director Executiv Logicode. "Programul creeaza o punte de legatura între terminalele mobile din depozit si sistemul de gestiune economica, asigurând integrarea datelor disponibile la nivel de depozit cu cele existente în sistemul ERP."

"Prin facilitatile sale, extend este o solutie binevenita pentru companiile care folosesc un sistem ERP, deoarece raspunde unor provocari de business de care ne-am lovit de numeroase ori în relatia cu clientii nostri din ultimii ani", a adaugat Ciprian Cosma.

Actuala versiune extend a fost dezvoltata pentru schimbul de date cu aplicatia ERP WinMentor, urmând sa fie lansate în viitorul apropiat versiuni extend care sa comunice si cu alte ERP-uri.

Despre LOGICODE:

LOGICODE S.A. este prima firma româneasca specializata în tehnologia codurilor de bare. LOGICODE ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare si RFID. Experienta acumulata în cei peste 14 ani de existenta ne permite sa rezolvam cerintele specifice fiecarui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicatii, cum ar fi: etichetare cu/fara coduri de bare, cu/fara RFID, marcare si etichetare industriala (pe fluxuri de productie), control acces si prezenta personal, urmarirea productiei, gestiunea stocurilor, controlul calitatii, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, etc.

Logicode este partenerul unor lideri de piata recunoscuti la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, O"Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este si Microsoft Certified Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb