Intelactsoft lansează platforma de recrutare Inctrl.ai

S.B.
Companii / 29 martie 2023

Intelactsoft lansează platforma de recrutare Inctrl.ai

Intelactsoft lansează pe piaţă Inctrl.ai, o platformă de recrutare în IT, dezvoltată printr-un proiect finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020 în valoare de 7.977.612,78 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă de 4.451.632,11 lei (3.783.887,30 lei reprezentând FEDR şi 667.744,81 lei buget naţional), potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Prin intermediul platformei, specialiştii în IT, salariaţi sau freelanceri, aplică pentru colaborări project-based sau joburi în companiile din România. De asemenea, platforma Inctrl.ai ajută companiile să găsească rapid colaboratori sau angajaţi, suplinind deficitul de specialişti în domeniul IT.

Pe Inctrl.ai, utilizatorii îşi creează profiluri personalizate, unde datele din CV se extrag automat. După crearea profilurilor, aceştia au acces la un dashboard din care îşi pot căuta locuri de muncă sau proiecte, pot contacta companiile care au postat oferte de angajare şi îşi pot gestiona proiectele în care s-au implicat, dar şi veniturile acumulate.

De cealaltă parte, companiile care utilizează platforma Inctrl.ai îşi afişează locurile de muncă şi proiectele disponibile, caută candidaţii cei mai potriviţi pentru un proiect sau o poziţie de lucru anume, creează echipe de specialişti şi, de asemenea, gestionează resursele, plăţile şi proiectele.

"Deşi puţin temperată în ultimele luni, cererea pentru specialişti în IT rămâne în continuare mai mare decât oferta disponibilă. Am creat aplicaţia Inctrl.ai cu obiectivul de a ajuta companiile, pe de o parte, să găsească rapid şi eficient specialişti motivaţi şi, pe de altă parte, oamenii de IT să poată gestiona timpul şi munca într-un mod potrivit cu nevoile lor din acel moment", declară Călin Lupşan, CEO Intelactsoft (Intelligence Act).

Inctrl.ai se bazează pe algoritmi de inteligenţă artificială şi machine learning, pentru oferi o experienţă de recrutare mult mai eficientă faţă de modul tradiţional. Platforma oferă potrivirea perfectă între proiecte, companii şi oamenii de IT adecvaţi, bazată pe criteriile personalizate ale utilizatorilor (program, disponibilitate, salariu, competenţe, etc), transformând astfel modul în care companiile şi specialiştii IT interacţionează pentru fazele de preselecţie, intervievare şi contractare.

În dezvoltarea Inctrl.ai s-a pus foarte mare accent pe dificultăţile, provocările şi noile preferinţe ridicate de conceptul Future of Work, pe care le întâmpină atât IT-iştii, cât şi companiile, atunci când încearcă să găsească proiecte pe termen scurt, mediu sau lung, respectiv talente din industrie. Inctrl.ai permite tuturor utilizatorilor platformei să facă matching cu proiectele şi oamenii potriviţi.

"Inctrl.ai oferă opţiuni de căutare de proiecte sau locuri de muncă în conformitate cu nevoile de dezvoltare profesională, de abilităţile, cunoştinţele şi stilul de viaţă ale fiecărui candidat. În acelaşi timp, Inctrl.ai este un sprijin pentru companiile aflate în căutarea celor mai potriviţi angajaţi şi satisface nu doar nevoile de completare a posturilor vacante, dar şi necesităţile de evoluţie potrivite cu viziunea şi cultura respectivelor organizaţii", adaugă Călin Lupşan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb