Investiţie de 2.000.000 euro în cea mai mare clinică multidisciplinară independentă din sectorul 2

Comunicate de presă / 30 august 2021

Investiţie de 2.000.000 euro în cea mai mare clinică multidisciplinară independentă din sectorul 2

LEM Medical, înfiinţată în anul 2017 sub forma unui laborator de analize medicale, s-a extins cu 16 specialităţi medicale, devenind cea mai mare clinică multidisciplinară independentă din sectorul 2 al capitalei. Situată în zona Andronache, noua clinică LEM pune la dispoziţia pacienţilor o gamă completă de servicii medicale şi de laborator, alături de echipamente de diagnostic şi tratament la nivelul centrelor medicale de excelenţă. Investiţia totală în dezvoltarea clinicii s-a ridicat la 2.000.000 de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Clinica LEM Medical dispune de un spaţiu de 1,320 mp, cuprinzând 3 departamente de servicii medicale: un laborator de analize medicale şi anatomie patologică, un centru de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie şi un departament de specialităţi clinice şi chirurgicale pentru adulţi, cu 16 cabinete şi 16 specialităţi disponibile. Pe lânga acestea, clinica deţine în Bucureşti 6 puncte de recoltare pentru analize medicale.

"După 4 ani în care ne-am remarcat prin calitate şi precizie în furnizarea de analize de laborator, am decis să ne extindem aria de competenţe, pentru a putea oferi pacienţilor îngrijiri medicale complete, realizate la cele mai înalte standarde. În plus, pacienţii noştri beneficiază de servicii medicale decontate prin Casa Naţională de Asigurări de Sănătate în zona de analize de laborator, recuperare medicală şi alte specialităţi medicale", a declarat Mădălina Moreanu, Director Executiv LEM Medical.

În cadrul LEM Medical, pacienţii beneficiază de servicii medicale pentru diagnosticul, controlul şi tratamentul afecţiunilor acute sau cronice, de la recoltarea şi analiza probelor biologice, consultaţii de specialitate în ambulatoriu, o gamă largă de investigaţii paraclinice (tomografii oftalmologice , ecografie, endoscopie, colposcopie etc.), până la intervenţii chirurgicale minim invazive.

Echipamentele din dotare au fost alese după criterii de competivitate la nivel mondial, acestea fiind la nivelul centrelor medicale de excelenţă. Pentru diagnosticarea corectă şi tratamentul chirurgical minim invaziv al afecţiunilor ORL, clinica va dispune de un echipament ultraperformant de videoendoscopie. Totodată, pentru specialitatea de oftalmologie va fi adus un tomograf oftalmic, cu rol în prevenţia şi diagnosticarea în stadii incipiente a afecţiunilor oftalmologice.

Echipa LEM Medical este alcătuită din peste 30 de medici şi asistenţi cu experienţă vastă, care colaborează pentru a susţine fiecare pacient în procesul de recuperare a stării de sănătate.

Gama de specialităţi clinice oferite de LEM Medical cuprinde: alergologie şi imunologie clinică, boli infecţioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatologie-venerologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicină internă, medicina muncii, neurologie, obstetrică - ginecologie, oftalmologie, ORL, ortopedie şi traumatologie, pneumologie şi psihiatrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb