INVESTIŢIE DE 55 MILIOANE DE EURO TNUVA lansează gama sa de produse lactate proaspete

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 19 iulie 2007

TNUVA lansează gama sa de produse lactate proaspete

Tnuva a dat undă verde liniei de producţie a fabricii sale ultramoderne, construită conform celor mai stricte standarde europene, după trei ani de muncă şi o investiţie de peste 55 de milioane de euro. Situată în Popeşti Leordeni, fabrica are o capacitate de producţie flexibilă, ceea ce îi permite să se dezvolte odată cu cererea de pe piaţă. Produsele Tnuva nu conţin conservanţi, fiind produse la standarde UE, din cel mai bun lapte integral provenit de la ferma de lapte proprie de la Adunaţii Copăceni şi de la ferme locale.

Ferma de lactate Tnuva îşi propune să contribuie în mod activ la dezvoltarea agriculturii locale. Colaborările numeroase dintre fermierii locali şi Tnuva au dat deja rezultate, contribuind astfel la revitalizarea acestui segment agricol în România.

Gama Tnuva conţine pentru început "Iaurtul meu fin" cu 4% grăsime, "Sana Mea" cu 3,6% grăsime şi două tipuri de smântână: "Smântîna mea fină" cu 12% şi "Smantîna mea bogată" 20% grăsime. Produsele Tnuva vor fi disponibile la nivel naţional, prin forţa de vânzări proprie şi prin ampla sa reţea de distribuţie. Întreaga gamă poate fi găsită atât în marile hipermarketuri, cât şi în alimentarele de cartier.

Aria de distrubuţie Tnuva este în plin proces de extindere în toată ţara, începând din Cluj şi Timişoara. În prezent, produsele Tnuva sunt deja disponibile în marile hipermarketuri la nivel naţional: Metro, Selgros, Billa, Real, precum şi într-o mare parte din supermarket-urile bucureştene.

Tnuva, cel mai mare producător de lactate din Israel, aduce nou pe piaţa din România know-how-ul acumulat în 80 de ani de experienţă, aplicat la toate nivelurile, de la materia primă folosită, la producţie, distribuţie, vânzare sau marketing. Tnuva are vânzări anuale de peste 1,5 miliarde de dolari. Activitatea internaţională Tnuva se extinde acum şi în România, după filiala din SUA şi creşterea exporturilor peste hotarele ţării de origine.

Tnuva este o companie locală, românească, pentru că marea majoritate a celor aproximativ 300 de angajaţi este română iar materia primă principală este locală. Tnuva România a fost fondată în anul 2004 de către Tnuva Israel în parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Salut,

    Am o simpla intrebare:produsele Tnuva sunt prezente in zona de est a tarii?Unde?Ma duc pe mai multe judete,de asemenea orase :BRAILA,GALATI,TULCEA,SLOBOZIA ,CALARASI,ADJUD,MARASESTI,TECU CI,MACIN,FOCSANI,RM.SARAT,BUZA U;dar prezenta d-voastra in magazine este slaba.Intrebarea este DE CE?Folositi o echipa de distributie care a lucrat pe food-lactate,cu experienta,sau aveti o echipa noua care lucreaza mult pentru a ajunge la nivelul echipelor de distributie de la MILLI,DANONE,PACO,NATURA,etc?! Va urez succes. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb