INVESTIŢIE DE 8 MILIOANE DE EURO CARE VA CREA 900 LOCURI DE MUNCĂ Faurecia inaugurează a cincea fabrică în România

A.I.
Companii / 29 martie 2017

Faurecia inaugurează a cincea fabrică în România

Faurecia continuă extinderea în România prin deschiderea unei fabrici în judeţul Argeş, comuna Căteasca, potrivit unui comunicat de presă al companiei, remis Redacţiei.

Compania a ajuns să deţină cinci fabrici în România: la Tălmaciu (Scaune Auto), Craiova (Sisteme de Control a Emisiilor), Mioveni (Sisteme de Interior), Râmnicu Vâlcea (Scaune Auto) şi pe cea din Argeş (Sisteme de Interior).

Cei 8 milioane de euro investiţi au fost utilizaţi în construcţia efectivă dar şi în dotarea cu tehnologii de producţie. Pe o suprafaţă totală de 14.000 m2, angajaţii Faurecia produc componente pentru planşa de bord, panouri de uşă şi consola centrală, la standarde de înaltă calitate.

Jean-Michel Renaudie, vicepreşedinte executiv, Sisteme de Interior, a afirmat: Suntem cu toţii aici pentru a sărbători această reuşită a Faurecia în România, dar şi la nivelul operaţiunilor noastre globale. Fabrica pe care o inaugurăm oficial astăzi este una dintre cele mai moderne unităţi de producţie ale grupului nostru, datorită tehnologiilor utilizate dar şi a condiţiilor de muncă oferite pentru angajaţii noştri. În momentul de faţă avem 370 operatori de producţie, specialişti tehnici, coordonatori de echipe şi manageri. Până în 2020 vom ajunge la 900 de angajaţi, urmând a fi create peste 500 de noi locuri de muncă".

Fabrica din Argeş este furnizor pentru mai mulţi producători auto din lume precum Jaguar Land-Rover, Fiat-Chrysler, Volvo, Ford, Peugeot-Citroen şi Renault. Componentele auto produse de angajaţii din Argeş sunt folosite în echiparea unor modele premium ca Range Rover Velar şi DS7, noul model de referinţă al grupului PSA, ambele prezentate la ediţia din 2017 a Salonului Auto de la Geneva.

Faurecia activează pe piaţa din România din anul 2003 şi are peste 3.300 de angajaţi. În 2016, unităţile de producţie din România au raportat vânzări totale de 219.3 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb