Investiţie de aproape 3 milioane de lei efectuată de Consiliul Judeţean Galaţi pentru reamenajarea Secţiei de Radioterapie a Spitalului Judeţean

Vlad Dobrea
Companii / 30 ianuarie 2018

Investiţie de aproape 3 milioane de lei efectuată de Consiliul Judeţean Galaţi pentru reamenajarea Secţiei de Radioterapie a Spitalului Judeţean

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a semnat un contract de aproape 3 milioane de lei, fără TVA, pentru extinderea şi reamenajarea Secţiei de Radioterapie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă în vederea instalării unui accelerator liniar de particule pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice.

Aparatura şi lucrările de amenajare a buncărului, în valoare de 1.980.500 de euro, vor fi asigurate prin Programul de Îmbunătăţire a Calităţii şi Eficienţei Sistemului Sanitar, derulat de Ministerul Sănătăţii.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi au anunţat, astăzi, întru-un comunicat, că s-au încheiat procedurile de achiziţie publică pentru proiectul "Extindere şi reamenajare Secţie Radioterapie" din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi pentru a putea fi instalat un accelerator liniar de particule.

"Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi va fi dotat cu un accelerator liniar de particule, în cadrul unui program derulat de către Ministerul Sănătăţii. Anul trecut am semnat, la sediul Guvernului României, contractul de furnizare a echipamentelor medicale şi de amenajare a buncărului, lucrări care vor fi finalizate în 2018. Consiliul Judeţean Galaţi va realiza, din fonduri proprii, extinderea pe verticală a secţiei de Radioterapie şi reamenajarea ei. Este vorba de o construcţie pentru pacienţii care vin din Ambulatoriu, dotată cu lift, sală de recepţie, vestiare şi cabinete medicale, pentru a crea condiţii moderne şi confortabile de tratament. Astfel, pacienţii care nu sunt internaţi în spital vor avea acces prin noua construcţie, iar cei din spital vor avea o cale de acces subterană, direct către accelerator. În plus, la subsolul secţiei vom reamenaja camerele de iradiere şi comandă, sala de aşteptare, vestiarele şi grupurile sanitare", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru extinderea şi reamenajarea secţiei a fost încheiat cu firma S.C. Servland S.R.L şi are o valoare de 2.980.000 lei, fără TVA. Durata contractului de extindere şi reamenajare este de şase luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, două luni pentru proiectare şi patru luni pentru realizarea construcţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb