Investiţie de un milion de euro în Arsenal Park

T.E.
Companii #Construcţii / 25 iulie 2019

Investiţie de un milion de euro în Arsenal Park

Fraţii Cristescu au triplat zona de agrement destinată copiilor la aqua park-ului din Arsenal Park în urma unei investiţii de 1 milion de euro, pe fondul creşterii cererii din partea familiilor, potrivit unui comunicat al companiei remis Redacţiei.

Fraţii Marius şi Emil Cristescu vor să transforme Arsenal Park de la Orăştie dintr-un complex destinat iniţial team building-urilor organizate de companii în unul care se adresează, în principal, familiilor cu copii, motiv pentru care au început o nouă serie de investiţii în agrement. Prima dintre acestea, un complex de piscine cu opt tobogane pentru copii, a fost dată în folosinţă zilele trecute, iar investiţia s-a ridicat la un milion de euro.

Complexul Arsenal Park de la Orăştie, deţinut de fraţii Marius şi Emil Cristescu, va beneficia de o serie de investiţii destinate zonei de agrement pentru familii şi copii. Prima dintre acestea, cifrată la un milion de euro şi inaugurată zilele trecute, a presupus triplarea zonei destinate copiilor în cadrul aqua parkului de la Arsenal. Astfel, a fost deschis un nou complex de piscine cu opt tobogane, unde se pot juca în fiecare oră 300 de copii, conform comunicatului.

Alăturat, a fost amenajată o cofetărie unde se vând sucuri, îngheţată şi prăjituri. Tot în zona de agrement, a mai fost construită şi o tiroliană din cinci tronsoane, pentru copii de peste 12 ani.

Dacă iniţial, din numărul celor care vizitau Arsenal Park, companiile reprezentau 70% şi familiile 30%, în ultimii doi ani procentul s-a inversat, iar familiile, ajunse într-un număr tot mai mare de la an la an, ocupă 70% din totalul clienţilor.

"Vrem să atragem cât mai multe familii cu copii, pentru că acesta este viitorul, şi de aceea am dezvoltat zona de agrement destinată celor mici. Sperăm să se deschidă bucata de autostradă care leagă Orăştie de Timişoara şi să se dubleze numărul de clienţi care vin din Timişoara. Dacă se deschid cele două loturi care completează segmentul de autostradă care leagă Orăştie şi Timişoara, distanţa dintre cele două localităţi poate fi parcursă cu maşina într-o oră şi jumătate. Acum, se fac două ore şi jumătate. Guvernul a promis că acest segment va fi gata până la sfârşitul lui iulie. Când s-au deschis tronsoanele spre Cluj, anul trecut, s-a dublat numărul de clienţi din această zonă la Arsenal Park, pentru că acum se face o oră şi jumătate din Cluj, faţă de două ore şi 15 minute înainte", a declarat Marius Cristescu, arată sursa precizată.

Cu noua investiţie în zona pentru copii, capacitatea totală a aqua parcului s-a extins de la 1.500 la 2.000 de persoane. Totodată, a fost mărită cu 200 de locuri parcarea, iar suprafaţa destinată şezlongurilor a fost dublată, pentru a spori confortul.

"În urma investiţiilor făcute de către fraţii Cristescu în Arsenal Park, impactul pe termen scurt şi mediu va fi unul cu un randament de creştere de minimum 30% anual, în următorii 3 ani, având în vedere faptul că, în continuare, sectorul Turism, se află în topul industriilor cu mari oportunităţi majore pe termen mediu şi lung. Acest lucru a stat la baza elaborării strategiei pe următorii 5 ani a complexului Arsenal Park. ", a declarat Sebastian G Antal, directorul general al Arsenal Park, se subliniază în comunicat.

Arsenal Park este un complex cu 250 de locuri de cazare în care turiştii pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul şenilat, concursuri de drezină, închiriere maşini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway etc. Spa-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze şi cu infraroşu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă şi cu înot contracurent, o cameră de relaxare şi camere pentru masaj şi tratamente corporale. Complexul are cea mai mare tiroliană formată dintr-un singur segment, pe o lungime de 700 de metri.

Arsenal Park este şi cel mai mare muzeu de tehnică militară din ţara noastră, cu peste 200 de exponate, printre care tunuri, TAB-uri, transportoare şenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanţă militară, o locomotivă, trenuri de mină, un avion IAR 93, un avion AN-2 şi un MIG 21, dar şi un elicopter Kamov Ka 26.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb