Iohannis participă, astăzi, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu Quintus"

T.I.
Politică / 23 martie 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis participă, astăzi, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu Quintus", unde îi va fi acordat premiul "Garantul democraţiei", pentru că prin activitatea sa "oferă garanţia că respectarea statului de drept şi apărarea democraţiei sunt valori esenţiale".

"Tineretul Naţional Liberal organizează sâmbătă, 23 martie a.c., începând cu ora 18:00, la Centrul Internaţional de Conferinţe "Casino" din Sinaia, Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu Quintus", eveniment ce are ca scop recunoaşterea şi promovarea activităţii tinerilor liberali din întreaga ţară. Gala din acest an se va bucura de prezenţa Preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi de participarea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şi a unor candidaţi PNL la alegerile europarlamentare. De asemenea, la reuniune vor mai lua parte lideri locali liberali şi aproximativ 400 de tineri liberali din toată ţara", anunţă PNL, potrivit Agerpres.

Tineretul Naţional Liberal va acorda Preşedintelui Klaus Iohannis premiul "Garantul democraţiei", considerând că activitatea sa "oferă garanţia că respectarea statului de drept şi apărarea democraţiei sunt valori esenţiale".

Acesta este al doilea eveniment al PNL la care participă preşedintele Iohannis, după ce în 16 martie a participat la Summit-ul liderilor locali şi regionali ai PPE, unde a afirmat că în România încă ne amintim ce înseamnă tirania, dictatura mediocrităţii, ce ţine le putere un grup de privilegiaţi ai momentului. "Drama acelor ani negri nu se va mai repeta, nu atât timp cât depinde de noi", a adăugat Iohannis. El a exprimat aprecieri faţă de lista de candidaţi ai PNL pentru alegerile europarlamentare. Preşedintele a criticat modul pesedist cinic şi iresponsabil de a face politică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb