Ion Sterian, numit director general al "Transgaz"

Andrei Stan
Piaţa de Capital #Energie / 23 august 2017

Ion Sterian, numit director general al "Transgaz"

Marius Vasile Lupean, director economic

Consiliul de Administraţie al "Transgaz" (simbol bursier TGN) l-a numit pe Ion Sterian în funcţia de director general al companiei şi pe Marius Vasile Lupean în cea de director economic, informează un raport curent al TGN, trimis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Emitentul precizează: " Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA informează pe toţi cei interesaţi că a fost încheiată procedura de selecţie în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, a Directorului General şi Directorului Economic ai companiei.

Aşa cum a fost comunicat anterior şi respectând prevederile legale în vigoare, procedura de selecţie a directorului general şi directorului economic la SNTGN Transgaz SA a fost desfăşurată de Consiliul de Administraţie împreună cu Comitetul Consultativ de Nominalizare şi Remunerare, fără implicarea vreunui expert independent specializat în recrutarea resurselor umane. Urmare a încheierii procedurii de selecţie şi recomandării Comitetului de Nominalizare şi Remunerare, Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz SA a numit pe domnul Ion Sterian în funcţia de director general şi pe domnul Marius Vasile Lupean în funcţia de director economic".

Recent, Petru Văduva a demisionat din funcţia de director general TGN, din motive personale, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Până la finalizarea procedurii de selecţie conform OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al SNTGN "Transgaz" SA l-a numit în funcţia de director general interimar pe Ion Sterian.

La mijlocul lunii iunie, Consiliul de Administraţie al TGN a aprobat declanşarea procedurii de selecţie a directorului general şi directorului economic în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. un zampui hapciu palitic romeofantastic

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb