IONUŢ STROE:  "Ar fi o posibilitate să demarăm un dialog cu Comisia, pentru finanţarea irigaţiilor prin PNRR"

F.D.
Politică / 6 iulie 2022

"Ar fi o posibilitate să demarăm un dialog cu Comisia, pentru finanţarea irigaţiilor prin PNRR"

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal (PNL), Ionuţ Stroe, afirmă că, dincolo de planurile pe termen lung, România are nevoie de un plan pe termen scurt în ceea ce priveşte agricultura, el avansând ideea unui dialog cu Comisia Europeană privind alocarea de fonduri pentru agricultură prin PNRR, relatează News.ro.

El a mai spus că Petre Daea, pe cale de a reveni în funcţia de ministru al Agriculturii, trebuie să continue măsurile de sprijin pentru acest domeniu demarate de către Guvern.

"Apropo de lucrurile care trebuie făcute în agricultură cu titlul de urgenţe, evident că ministrul Daea trebuie să continue acest mix de măsuri de sprijin pentru agricultură adoptate de guvernul Ciucă şi vă reamintesc faptul că guvernul Ciucă chiar a prioritizat domeniul agriculturii în pachetul «Sprijin pentru România». Ne trebuie, într-adevăr, un plan pe termen lung, dar ne trebuie şi unul pe termen scurt pentru că, iată, partea de irigaţii arată că în acest moment avem ceva probleme, legat de zona de PNRR ştiţi foarte bine este o zonă unde cinstiţi să fim, nu există, în momentul de faţă, niciun fel de finanţare din PNRR. De asta ar fi o posibilitate să îmbunătăţim şi să demarăm un dialog cu Comisia pentru a avea aceste investiţii finanţate prin PNRR", a declarat Ionuţ Stroe astăzi, la Digi 24.

În ceea ce priveşte un eventual calendar al discuţiilor pentru introducerea în PNRR de finanţare pentru agricultura din România, Stroe adaugă că "în mod normal ar trebui pornit un dialog la toamnă", iar "la începutul anului 2023 să se şi concretizeze".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acest PNRR, a fost elaborat de dusmanii acestui popor instigati de BM si UE, in frunte cu USR. Toata aceasta mascarada nu este decat inca o parghie prin care iresponsabilii de la UE, batjocoresc poporul roman.

    Romania trebuie sa se orienteze spre o politica economica puternic aliata cu SUA si sa paraseasca acest esec ce se numeste UE.

    Ca suntem ca pe vremea inaltei porti, 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb