Irina Stănciulescu este proaspătul New Business Producer al Chainsaw Europe

N.I.
Ziarul BURSA #Companii / 14 august 2007

Bucureşti, 13 iulie 2007 - Irina Stănciulescu s-a alăturat, începând de săptămana trecută, echipei Chainsaw Europe, în calitate de New Business Producer. Cu o experienţă de peste 5 ani în producţie şi postproducţie, Irina va avea ca principală responsabilitate identificarea noilor oportunităţi de business ale Chainsaw pe piaţa locală.

Pe parcursul ultimului an, Irina a ocupat funcţia de Head of AV/Photo Producer la Graffiti BBDO, iar anterior acestei poziţii a lucrat ca AV/Photo Producer la Lowe & Partners (ianuarie 2005 - septembrie 2006). De asemenea, Irina a colaborat şi cu Saga Film (octombrie 2002 - ianuarie 2004), in calitate de Post-Production Manager.

De-a lungul experienţei sale, Irina a lucrat pentru clienţi ca: Pepsi, Coca-Cola, Dacia Group Renault, Orange, Masterfoods, Wrigley, Procter&Gamble, Allianz-Tiriac, Banca Românească, Timişoreana, Stella Artois, TNT, Dakino.

Irina are 27 de ani şi este absolventă a Secţiei de Publicitate şi Relaţii Publice a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti. Printre hobby-urile sale se numără grafica, design-ul şi filmele.

*

Chainsaw Europe este singura companie specializată de pe piaţa autohtonă ce asigură servicii integrate de post producţie, îmbinând experienţa, tehnologia şi know-how-ul experţilor americani în acest domeniu cu talentul şi creativitatea editorilor din Europa de Est. În prezent, compania continuă să-şi extindă activitatea spre producţii destinate reţelelor de televiziune şi industriei de film. Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California. În Statele Unite, Chainsaw este compania de post producţie a unora dintre cele mai celebre show-uri de televiziune, precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards sau producţia "American Idol".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb