Italia nu confirmă blocarea unui transport de măşti de protecţie de către România

M.I.
Miscellanea / 19 martie 2020

Italia nu confirmă blocarea unui transport de măşti de protecţie de către România

Ambasada Italiei în România a informat joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nicio activitate atribuibilă statului român nu a făcut obiectul vreunei plângeri sau condamnări, nici măcar morale.

Precizările vin în contextul informaţiilor apărute într-un articol în care este sugerat că "Italia acuză România de practici incorecte pentru că i-a blocat un transport de măşti de protecţie" .

"Ambasada Italiei în România, confirmând că iniţiativele contrarii dreptului internaţional vor fi denunţate oriunde vor avea loc, precizează că nicio activitate atribuibilă statului român nu a făcut obiectul vreunei plângeri sau condamnări, nici măcar morale. Din contră, suntem siguri de colaborarea autorităţilor române în urmărirea eventualelor operaţiuni ilegale comise de oricine pe teritoriul său şi le mulţumim pentru aceasta" se arată într-un comunicat.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Luigi,Luigi!!!Voi nu ati luat masuri din timp desi aveati exemplul Chinei si ati transformat Europa intr-un focar de infectie!Voi la cine v-ati gandit cand ati instituit in cele din urma starea de carantina?Ce inseamna carantina?Nimeni nu intra,nimeni nu iese dar celor care au dorit sa plece le-ati facut pod.E prea tarziu sa faci garagata.Si nedrept!

    1. DEPARTE DE MINE , SA-I SIMPATIZEZ PE ITALIENI , DAR TOTUSI AM INTELES CA EI , AU PLATIT CU BANII LOR , COSTUL ACELOR MASTI , ASA CA , NORMAL AR FI SA LE POATA SI PRELUA !!! ODATA CE LE-AI PLATIT , SANT ALE TALE !!! VINOVAT E , CINE LE-A VANDUT LOR !!! DAR VEZI , LACOMIA ASTA DUPA BANI .........

      Normal ar fi fost ca cei care se aflau in carantina sa ramana in carantina iar statele respective sa suporte cheltuielile pentru proprii cetateni aflati in izolare,carantina,bolnavii internati in spital,sa acorde ajutor cu cadre medicale si tot ajutorul de care mai avea Italia.Astfel se stopa raspandirea bolii.Asa ce s-a rezolvat?Normal ca incepe fiecare sa se gandeasca la el,vad eu ,indiferent de metode.Si acum guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca ce trebuie sa faca cu cetatenii carora le cere sa nu vina acasa de Paste.Bine ca s-au gandit numai la asa zisii sezonieri.

      Informează-te un pic mai mult înainte sa faci certe afirmații.... Primul care a adus virusul în Italia a fost un cetățean german.... Cine se aștepta?

    Baaa saracilor! Ne facem de rahat pentru niste masti si niste botosei, voi sunteti cu capul?Sunt multi romani care muncesc acolo si trimit bani acasa, avem atatea afaceri cu italia ...ganditi-va la romanii din italia, ce viata vor avea daca ne injosim sa le blocam marfa???Deblocati imediat marfa poate ne mai spalam din rusine.

    1. Baaa bosule! Asta e grija romanului avar, sa nu se faca de rusine. Chiar daca e rupt in cur el are limuzina germana. Romani sunt peste tot, era vorba la un moment dat ca sunt cel mai mare popor migrator dupa sirieni care sunt in razboi de 10 ani. Oricat am vrea nu putem sa-i ajutam pe toti-nu ne putem ajuta pe noi, dapoi pe altii!

    Guvernul Romaniei a comandat echipament medical in Germania de zeci de milioane de euro, a platit tot, dar Germania a blocat orice export de echipament medical! O fi buna regula numai intr o parte, sau cum? Foarte bine ca a fost blocat exportul, asa procedeaza toate tarile in perioada asta! Decat sa planga mama....

    1. Vin aici platesc 400 euro salariu si profitul e exportat in tara lor e bine, prosti am fost prosti vom ramane

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb