IVECO lansează o platformă pentru a creşte siguranţa şi confortul la volan

Comunicate de presă / 18 martie 2021

IVECO lansează o platformă pentru a creşte siguranţa şi confortul la volan

IVECO lansează o nouă platformă digitală, cu informaţii în timp real, pentru clienţii săi. Transformarea digitală a transporturilor cu ajutorul tehnologiei avansate şi al noilor caracteristici va oferi acces rapid la oferta extinsă de servicii active de conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta clienţii să îşi gestioneze flota şi afacerea într-un mod mai eficient şi să uşureze viaţa şoferilor, care vor conduce în condiţii mai sigure, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Noul portal IVECO ON introduce funcţia de Safe Driving, concepută pentru a îmbunătăţi condusul în condiţii de siguranţă, indiferent de condiţiile meteorologice, cu adăugarea de noi indicatori-cheie de performanţă pe baza unor sisteme tehnologice avansate de asistenţă (Advanced Driver Assistance Systems). Această actualizare îşi propune să ajute şoferii să dobândească un stil de condus prudent şi managerii de flotă să încurajeze practicarea condusului în siguranţă, reducând accidentele şi costurile de reparaţii," a declarat Fabrizio Conicella, Director Global al Diviziei Digitale, Comerciale şi de Vehicule Speciale.

Conform Strategiei Naţionale pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030, infrastructura de transport rutier, autostrăzile şi drumurile de interes naţional şi european reprezintă doar 21% din reţeaua de pe teritoriul României. Aproape 90% din reţeaua de drumuri este la standardul de o singură bandă pe sens şi se află, conform clasificării acceptate, doar în proporţie de 50% în stare bună, 30% în stare medie şi 20% în stare proastă. Această situaţie clasează România pe primul loc în Europa privind rata mortalităţii prin accident rutier, de 94 decese la 1 milion de locuitori, faţă de 60 în UE. În acest context, IVECO vine în sprijinul utilizatorilor săi şi îşi propune ca prin intermediul tehnologiei să ajute şoferii să conducă mai prudent, ţinând cont de anumiţi parametri cum ar fi infrastructura de transport rutier actuală.

Noul portal lansat a fost conceput pentru a oferi o experienţă digitală completă, care se traduce prin navigare uşoară, îmbunătăţiri şi widget-uri noi. Actualizările au fost facilitate de tehnologia avansată şi de experienţa echipei de experţi digitali. Au fost introduse de asemenea noi funcţionalităţi pe aplicaţia IVECO ON Easy way, care reduc consumul de combustibil şi costul total de proprietate (TCO), chiar cu până la 10%.

"Am dezvoltat IVECO ON pe baza feedback-ului şi a sugestiilor pe care le-am primit de la clienţii noştri. Folosind aplicaţia, şoferii pot accesa cu uşurinţă toate serviciile digitale care le fac viaţa mai uşoară şi îi ajută la drum, cum ar fi evaluarea stilului de condus şi serviciile de asistenţă la distanţă; de asemenea pot să activeze de la distanţă majoritatea funcţionalităţilor cabinei. Administratorii de flote pot accesa foarte rapid informaţiile în timp real privind activitatea vehiculelor şi tendinţele de consum de combustibil, pentru a identifica acţiunile pe care le pot întreprinde pentru a îmbunătăţi costul total de proprietate," a declarat Fabrizio Conicella, Director Global al Diviziei Digitale, Comerciale şi de Vehicule Speciale.

În ceea ce priveşte îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor, sunt incluse: o reproiectare orientată către o navigare uşoară şi intuitivă, un proces simplificat de înregistrare şi activare, crearea unei secţiuni dedicate pentru gestionarea permisiunilor legate de utilizarea funcţiilor, cum ar fi comenzile cabinei şoferului. Aplicaţia IVECO ON Easy Way, introdusă pe gama grea IVECO S-WAY, oferă înregistrare şi autentificare simplificate, asocierea automată a vehiculului cu dispozitivele mobile Android şi IOS, conexiunea WI-FI automată şi navigare intuitivă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb