IVECO România inaugurează East Truck Center, investiţie de 1,5 milioane de euro

D.T.
Companii / 31 martie 2023

IVECO România inaugurează East Truck Center, investiţie de 1,5 milioane de euro

IVECO România a prezentat în premieră inovaţia tehnică a companiei din anul 2022-suspensia pneumatică auto-adaptivă a IVECO DAILY Air Pro, odată cu inaugurarea unui nou punct de vânzare şi service al partenerului East Truck Center, în judeţul Galaţi, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, după prezentarea internaţională de anul trecut, IVECO DAILY Air Pro a fost prezentat publicului larg şi presei, pentru prima dată în România. Modelul include suspensia pneumatică auto-adaptivă cu sistem electronic inteligent de control, cu comandă prin intermediul unui joystick în cabină, care creşte confortul şoferului şi îmbunătăţeşte stabilitatea vehiculului, în funcţie de greutatea încărcăturii.

"Ne bucurăm că am putut prezenta IVECO DAILY Air Pro, modelul anului 2022, în premieră în România, odată cu inaugurarea East Truck Center Galaţi. Prin investiţia realizată aici, suntem cu încă un pas mai aproape de clienţii noştri, pentru că ştim cât este de important pentru aceştia ca vehiculele să se afle permanent în mişcare, iar în cazul evenimentelor neprevăzute să aibă un punct de service cât mai aproape. Din acest motiv, obiectivul IVECO este ca pe coridoarele cele mai tranzitate din România să creştem şi mai mult capilaritatea reţelei, astfel încât clienţii să nu parcurgă, în medie, mai mult de o oră până la cel mai apropiat atelier. În acest moment, distanţa medie între două ateliere IVECO pe aceste coridoare este de 130 km. Totodată, IVECO este singurul producător din segmentul 3.5-7.5 care are, în ultimii 5 ani, o cotă de piaţă de peste 20%, adică unul din cinci vehicule comerciale noi vândute în România, poartă marca IVECO", a susţinut Andrei Gagea, Director General IVECO România.

Odată cu inaugurarea East Truck Center Galaţi se creează şi mai multe locuri de muncă pentru oraş, investiţia totală ridicându-se la peste 1 milion de euro, precizează comunicatul.

"Am ales să facem o investiţie serioasă, de aproape 1,5 milioane de euro, în această zonă şi observăm că şi alte companii fac acelaşi lucru. Considerăm că există potenţial pentru creşterea businessului, iar odată cu inaugurarea EAST TRUCK CENTER GALAŢI se creează şi mai multe locuri de muncă pentru zonă. Suma investită se regăseşte în preţul de achiziţie al clădirii şi terenului, refacerea construcţiei la standarde moderne, în echipamente şi bancuri de lucru, kit -uri de diagnoză, tehnologii la standardele solicitate de marca/mărcile reprezentate, spaţiu multifuncţional dedicat personalului de vânzări şi service şi traininguri de perfecţionare a personalului. Cunoaştem foarte bine potenţialul zonei şi perspectiva de creştere, sunt investiţii în infrastructură, în energie regenerabilă, în transporturi, toate acestea înseamnă tracţiune pentru business-ul de vehicule comerciale şi service. Pentru acest an, ne-am propus obiective îndrăzneţe, astfel încât până la finalul anului să creştem cu aproape 15% volumul vânzărilor. Acordăm o importanţă deosebită şi serviciilor after sales. Astfel, estimăm o creştere de 35-40% a intrărilor în service / zi, iar pentru piesele de schimb estimăm o creştere a volumelor de minimum 10%, iar turnover-ul estimat pentru anul 2023 este de 600.000 Euro", a declarat Valentin Mereu, Director General East Truck Center.

Punctul de lucru de la Galaţi include un atelier cu opt posturi de lucru, trei elevatoare mari cu capacitate de 23T, trei elevatoare mici, cu capacitate de 5T, precum şi o staţie ITP. Pentru punctul de vânzare, partenerul IVECO estimează un potenţial total de vânzări în zonă de aproximativ 850 de unităţi anual. În ultimii 8 ani, IVECO a comercializat aproximativ 1000 de vehicule utilitare în judeţul Galaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb