IXFI lansează prima platformă ce facilitează tranzacţii cu peste 500 de monede virtuale

Comunicate de presă / 7 decembrie 2021

IXFI lansează prima platformă ce facilitează tranzacţii cu peste 500 de monede virtuale

IXFI anunţă lansarea celei mai noi platforme pentru criptomonede ce facilitează tranzacţii cu peste 500 de monede virtuale. Investiţia iniţială în dezvoltarea platformei este de 5 milioane de dolari, conform unui comunicat remis redacţiei.

Platforma IXFI asigură tranzacţii sigure, lichiditate ridicată, zero costuri ascunse, uşurinţă în utilizare dar şi posibilitatea de a testa iniţial sistemul cu monede fictive, în zona de Playground, funcţionalitate aflată în dezvoltare. Zona de Playground, destinată începătorilor, oferă şi un sistem de puncte şi recompense ce vor putea fi folosite ulterior în interfaţa principală.

"IXFI oferă un ecosistem sigur şi uşor de folosit ce facilitează tranzacţionarea chiar şi pentru cei mai puţin experimentaţi. Platforma îşi propune să ofere noi oportunităţi, independenţă dar şi posibilitatea de a accesa facilităţi la care am visat cu toţii. Obiectivul IXFI este să revoluţioneze sistemul bancar, prin dezvoltarea în scurt timp a primului card ce va putea fi folosit la cumpărături în criptomonede, în parteneriat cu Visa", spune Cristian Andrei, Fondator şi CEO IXFI.

Compania a fost fondată în 2021 de către Cristian Andrei, CEO, Alexandru Bădoi, COO şi Shailesh Rajbut, CTO, antreprenori experimentaţi pe piaţa din România, Elveţia şi India.

Target: 1 milion de utilizatori în 2022 şi lansarea primului card bancar din România ce va putea fi folosit la cumpărături, cu plată în criptomonede

IXFI este prima companie din România ce dezvoltă un card bancar cu care se vor putea face plăţi direct în criptomonede, oriunde în lume. Cardul IXFI va fi lansat în 2022, în parteneriat cu Visa, iar în februarie anul viitor va fi disponibilă şi aplicaţia pentru mobil, atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Platforma îşi propune să continue dezvoltarea funcţiilor inovatoare, precum posibilitatea de a obţine împrumuturi în cryptomonede, folosind drept garanţie bunurile din portofoliu, dar şi de a deschide un cont individual generator de dobândă.

IXFI oferă flexibilitate crescută şi prin opţiunea de a seta tranzacţii automate pe baza datelor şi rapoartelor pe care compania le oferă în timp real. Traderii pot să aleagă între spot trading şi crypto swap, cu posibilitatea de a cumpăra criptomonede cu un card de credit, în condiţii de siguranţă ridicată, cu suportul unui serviciu clienţi disponibil 24/7. Un alt avantaj este posibilitatea de a folosi platforma fără adresă de portofel digital, cu condiţia înregistrării prealabile în platformă a ambilor utilizatori.

Asemenea modelului de dobândă bancară, IXFI oferă un program de economisire şi creştere a veniturilor pasive în cadrul căruia utilizatorii au şansa de a-şi face depozite de criptomonede la termen, pentru a-şi mări câştigurile. IXFI oferă rate APY competitive pentru criptomonedele lor, inclusiv pentru stablecoins.

În prezent, cele mai importante tranzacţii de pe piaţa criptomonedelor sunt prea complexe chiar şi pentru traderii experimentaţi, care întâmpină astfel probleme în utilizarea produselor. Acestei provocări se adaugă costurile ridicate de trading, lipsa de lichiditate şi a unui serviciu adecvat de suport clienţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb