JQ a lansat primul proiect rezidenţial de la noi sub forma unui cartier-boutique

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 5 iunie 2019

JQ a lansat primul proiect rezidenţial de la noi sub forma unui cartier-boutique

Primul proiect rezidenţial sub forma unui cartier-boutique cu un design unic în România, a fost lansat de compania JQ. Situat în nordul capitalei, lângă Stejarii Country Club şi Pădurea Băneasa şi denumit Collection 10, ansamblul cuprinde o colecţie de zece vile elegante cu o estetică modernă sofisticată, proiectate de arhitectul multiplu premiat Bogdan Neagu. Vilele au dotări exclusiviste precum saună, lift interior, uşi cu toc invizibil şi încăperi care ajung până la 4,2 m înălţime.

"Unicitatea Collection 10 constă într-o abordare arhitecturală inedită, cu retrageri şi volume jucate ce dau o armonie distinctă ansamblului. Casele, luminoase şi cu suprafeţe de 300 de metri pătraţi, au parter şi două etaje. Fiecare nivel este gândit ca un volum separat cu o dispunere creativă şi fluidă a spaţiilor interioare, bine integrat în acelaşi timp pe verticală în întreaga construcţie. Toate vilele sunt prevăzute cu grădină, trei terase ce nu sunt vizibile din locuinţele vecine şi locuri de parcare. Datorită calităţilor sale, proiectul a fost finalist încă de pe planşetă în competiţia de arhitectură Romanian Building Awards 2019", subliniază comunicatul citat.

Viorel Pascale, fondatorul companiei JQ Development, a declarat: "Viziunea noastră a fost Casa ca obiect de artă, iar Collection 10 se remarcă printr-o ofertă premium, de la poziţionarea propriu-zisă şi acces, la design, finisaje, materiale şi funcţionalitate. Am fost preocupaţi în primul rând de nevoile reale ale familiei contemporane, care îşi doreşte confort şi siguranţă într-o comunitate aleasă, viaţă activă în mijlocul naturii, dar şi conexiuni rapide cu oraşul. Toate acestea, desigur, pe lângă intimitate într-un spaţiu privat, elegant şi funcţional".

Proiectarea acestui cartier reprezintă prima colaborare între dezvoltatorul său şi arhitectul principal al biroului NBC ARHITECT, Bogdan Neagu. Selectat în primii 50 de arhitecţi din România de către Banca de Informaţii în Construcţii, Arhitectură şi Urbanism, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" şi Business Week Magazine, B. Neagu deţine un portofoliu versatil de proiecte rezidenţiale şi de modelare urbană.

"Fiecare nivel al caselor din Collection 10 este atent gândit şi pus în valoa-re atât separat, cât şi alături de celelalte elemente care întregesc spaţiul locativ. Beneficiarii unei astfel de locuinţe se vor bucura de o casă suficient de mare şi luminoasă, într-o zonă discretă, cu acces uşor şi un mare potenţial de investiţie", completează Bogdan Neagu, reprezentantul NBC ARHITECT.

Imobilele de lux sunt situate pe Drumul Lăpuş nr. 75 - 77 şi au preţuri ce variază între 425.000 şi 474.000 euro, plus TVA. Construcţia ansamblului Collection 10 a început în luna martie 2019, iar primele vile vor fi finalizate până la sfârşitul anului.

Dezvoltatorul JQ Development a facut echipă încă din anul 2000 cu compania de construcţii parteneră, Roca Construct, împreună cu care a construit reşedinţe şi clădiri de birouri apreciate pentru calitate, fiabilitate şi eficienţă.

Roca Construct are în portofoliul său proiecte emblematice construite în zone de top (Aleea Modrogan 5, Aleea Alexandru 25 - 27), 12 reşedinţe în Corbeanca, 16 unităţi duplex în Focşani, clădirea de birouri Avrig 12, reşedinţe individuale în centrul Bucureştiului şi la Snagov, precum şi şcoli şi grădiniţe în capitală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb