Julius Meinl lansează Blendul pemiat 1862 Vienna, dedicat industriei HoReCa

F.D.
Companii / 13 octombrie 2022

Julius Meinl lansează Blendul pemiat 1862 Vienna, dedicat industriei HoReCa

La 160 de ani după ce a contribuit pentru prima dată la modelarea culturii moderne a cafenelelor de astăzi, Julius Meinl relansează în HoReCa reţeta secretă de familie, care reflectă atât moştenirea sa îndelungată, cât şi viitorul plăcerii oferite de cafea, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, 1862 Vienna este un produs reprezentativ pentru calitatea şi expertiza oferite de Julius Meinl, iar menţiunea "Vienna" din titlu este un semn de respect faţă de cultura cafenelelor care era în vogă în perioada în care compania şi-a început activitatea.

Boabele Arabica folosite în crearea acestui blend reunesc sortimente din Africa de Est şi America Latină pentru o experienţă complexă a gustului, cu arome de alune, caramel şi malţ.

1862 Vienna a obţinut premiul Superior Taste Award de trei stele din partea prestigiosului Institut Internaţional al Gustului. Aceasta este cea mai înaltă recunoaştere pe care Institutul o poate acorda şi reprezintă o confirmare a faptului că blendul 1862 Vienna stabileşte un nou standard al gustului şi al consistenţei.

"Suntem foarte încântaţi să relansăm reţeta noastră secretă de familie - blendul 1862 Vienna, pentru partenerii noştri din HoReCa. Această ediţie a produsului lansat pentru prima dată în 1862 se bazează pe 160 de ani de experienţă şi expertiză. Compania noastră a fost fondată în 1862, când stră-străbunicul meu a deschis un magazin în Viena - astăzi, cea de-a cincea generaţie a familiei Meinl continuă, cu aceeaşi pasiune, misiunea de a produce cafea de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri de rolul pe care Julius Meinl l-a jucat în formarea unor experienţe superioare şi momente semnificative pentru oameni din întreaga lume la cafea," spune Christina Meinl, parte din a cincea generaţie a familiei Meinl.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb