Julius Meinl extinde linia de produs "The Originals'' prin lansarea ediţiei limitate Vietnam Whisky Barrel, potrivit unui comunicat al companiei.
Cultivat şi preparat în Vietnam, microlotul este maturat în butoaie infuzate cu Whisky Single Malt.
Vietnam Whisky Barrel reflectă cultura şi personalitatea unică a ţării sale de origine şi este cel mai recent sortiment pe care Julius Meinl îl adaugă în conceptul "The Originals". Pe lângă inovare, brandul continuă să sprijine proiectele de protejare a speciilor sălbatice pe cale de dispariţie din ţările din care provin boabele de cafea "The Originals". Astfel că Julius Meinl va dona 1 euro Fondului Mondial pentru Faună Sălbatică din Vietnam pentru fiecare pachet de cafea vândut.
Fondurile colectate vor fi utilizate pentru a ajuta la programele de conservare şi pentru a sprijini animale precum Bivolul de apă vietnamez, a cărei imagine se regăseşte pe pachetele de cafea.
"Ne dorim să oferim iubitorilor de cafea experienţe noi şi de calitate, astfel încât am adus pe piaţa din România boabele de cafea arabica maturate în butoaie de stejar infuzate cu whisky. Noul sortiment oferă un gust echilibrat, dar în acelşi timp intens datorită originii cafelei şi a modului de păstrare, ceea ce rezultă într-o experienţă de degustare exclusivă. În acelaşi timp, ne bucurăm că putem continua campaniile de protejare a animalelor din ţările de provenienţă a boabelor de cafea, în cazul de faţă fiind vorba de Vietnam", a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.