JYSK deschide două magazine noi

F.D.
Companii / 26 martie

JYSK deschide două magazine noi

JYSK continuă expansiunea în România şi deschide pe 28 martie două magazine noi, în Huşi şi Bistriţa. Compania ajunge, astfel, la o reţea de 140 de magazine în România, conform unui comunicat de presă al companiei.

În Bistriţa, unde JYSK este prezent din 2018, retailerul deschide acum cel de-al doilea magazin, aflat în OK Shopping.

Magazinul are o suprafaţă totală de 1200 mp şi este amenajat conform celui mai nou concept de magazin al retailerului scandinav, Store 3.0. Programul de funcţionare al JYSK Bistriţa Ok Shopping este de luni până duminică între orele 10:00 - 22:00.

În Huşi, JYSK este prezent din 2019, când a deschis un magazin pe strada Alexandru Ioan Cuza nr 4. Vechiul magazin JYSK Huşi s-a închis permanent în luna martie 2024, deoarece compania a găsit un spaţiu mai potrivit pentru conceptul actual de magazin, cu un design mai modern, cu podele de lemn, iluminare LED şi o amenajare ce permite o expunere mai bună a produselor.

"Conceptul nostru de magazin a fost actualizat în ultimii ani, pentru că ne-am dorit ca produsele să aibă o expunere mai bună, astfel încât clienţii să găsească mai uşor ceea ce îşi doresc şi să se poată inspira din magazin. De asemenea, am dorit ca designul scandinav să se regăsească inclusiv în amenajarea magazinului, prin culorile, materialele şi iluminarea spaţiului. Pentru a întâlni aceste standarde, la Huşi a trebuit să găsim un spaţiu mai potrivit noului concept şi am mutat magazinul într-o nouă locaţie. Aşadar, de acum înainte îi aşteptăm pe locuitorii din Huşi în noul spaţiu din Calea Basarabiei. Vechiul magazin s-a închis permanent. În Bistriţa, în schimb, deschidem cel de-al doilea magazin şi, de acum înainte, îi aşteptăm pe clienţi în două locaţii diferite, prin care acoperim acum tot oraşul", spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb