K2 Development finalizează prima etapă a proiectului de locuinţe individuale localizat în Otopeni

G.U.
Companii #Construcţii / 3 iunie 2021

K2 Development finalizează prima etapă a proiectului de locuinţe individuale localizat în Otopeni

BONAVITA REZIDENŢIAL, proiect de case individuale dezvoltat de K2 Development în centrul oraşului Otopeni lansează cea de-a doua etapă care constă în 4 case P+1 eficiente energetic, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Prima etapă a proiectului a fost finalizată în primăvara anului 2021 şi vândută integral. Preţul locuinţelor încep de la 200.000 Eur plus TVA.

Anul trecut în timpul pandemiei, dezvoltatorul a livrat în Otopeni 18 locuinţe individuale, pe segmentul mediu- superior, proiect care atestă expertiza acestuia pe piaţa de profil. Contextul pandemiei Covid-12 a generat o tendinţă pe piaţa rezidenţială din Bucureşti şi zonele adiacente şi anume o cerere ridicată pentru astfel de locuinţe. Bonavita Rezidenţial deţine autorizaţie de construcţie şi beneficiază de o infrastructură necesară cu drum de acces privat precum şi zone comune destinate activităţilor în aer liber precum teren de badminton, mini teren de baschet, foişor, zonă de barbeque, piscină, loc de joacă pentru copii.

K2 Development finalizează prima etapă a proiectului de locuinţe individuale localizat în Otopeni

Valentin Ivana, co-fondator K2 Development, a declarat: "Viitorul este al proiectelor curajoase care pun în valoare zone din vecinatatea Bucureştiului cu potenţial rezidenţial ridicat. Proiectele de case individuale au nevoie să bifeze elemente ce ţin de siguranţă, intimitate şi confort. Spaţiile comune sunt necesare şi apreciate, iar zonele verzi extra oferite comunităţii reprezintă un atu al proiectului, prin faptului că membrii pot petrece timp de calitate şi în afara locuinţei. Ne preocupă grija faţă de mediu şi punem accent pe eficienţa energetică a viitoarelor locuinţe, motiv pentru care dorim să implementăm concepte verzi în noua etapă a proiectului situat în Otopeni."

Conform comunicatului, proiectul BONAVITA Rezidenţial, aflat în curs de dezvoltare, este alcătuit din 21 de locuinţe individuale iar investiţia depăşeşte 3,5 de milioane de euro. Proiectul are în plan extinderea în viitorul apropiat cu alte 56 de unităţi locative. Comunitatea se va bucura de zone extinse de recreere, locuri de joacă pentru copii, piste de alergare şi alte facilităţi menite sa deserveasca viitorii cumpărători.

Trendul dezvoltatorilor imobiliari urmăreşte şi alte zone ale României diferite faţă de cele în care acesţia s-au făcut cunoscuţi. Având în vedere digitalizarea căutărilor de locuinţe şi conştientizarea gradului de calitate, dezvoltatorii K2 Development au demarat căutările unor noi terenuri în oraşe mari din zona de sud-est sau nord-vest a ţării. Locaţiile sunt atent cercetate astfel încât să îndeplinească standardele după care aceştia se ghidează şi anume: proximitatea faţă de puncte de interes ale viitoarelor comunităţi, acces facil către mijloacele de transport în comun şi zone verzi.

"Arhitectură durabilă cu accent pe elemente de calitate, tehnologii de construire sustenabile şi ecologice precum şi designul interior fac parte din cultura companiei şi reprezintă standardul dupa care ne ghidam şi pe care il implementăm în proiectele noastre. Aceste elemente reprezintă pilonii principali ai strategiei noastre de dezvoltare ca urmare a identificării corecte a nevoilor cumpărătorilor de case, motiv pentru care suntem atenţi la fiecare feedback" a declarat George Ivana- partener şi co-fondator K2 Development.

K2 Development finalizează prima etapă a proiectului de locuinţe individuale localizat în Otopeni

BONAVITA REZIDENŢIAL - este un complex rezidenţial privat poziţionat în centrul oraşului Otopeni, având acces la conexiuni rapide de transport în comun, o varietate de şcoli şi grădiniţe în imediata apropiere, precum şi clinici medicale, magazine, pieţe şi locuri de relaxare şi petrecere a timpului liber, se menţionează în comunicat.

Proiectul privat oferă intimidate şi securitate comunităţii dar şi zone comune destinate activităţilor în aer liber precum teren de badminton, mini teren de baschet, foişor, zonă de barbeque, piscină. Proiectul beneficiază de încălzire în pardoseală, termosistem integrat pentru faţadă Caparol Dalmatina, recuperator de căldură şi sistem smart home intergrat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb