Kaspersky lansează Mobile Security Enterprise Edition

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 octombrie 2008

Kaspersky Lab anunţă lansarea Mobile Security Enterprise Edition, soluţie de securitate destinată utilizatorilor de smartphone-uri din cadrul companiilor, care folosesc sistemele de operare Windows Mobile şi Symbian.

Telefoanele mobile de tip smartphone, pe care le folosesc angajaţii companiilor, au devenit un punct de atracţie pentru atacurile informatice. Ameninţări precum viruşi, mesaje spam sau atacuri în reţea reprezintă un pericol pentru utilizatorii care îşi folosesc telefonul pentru stocarea datelor confidenţiale sau a emailurilor companiei.

Kaspersky Mobile Security Enterprise Edition oferă protecţie telefonului împotriva viruşilor, a mesajelor SMS spam, dar şi un firewall pentru monitorizarea activităţii în reţea. Modulul antivirus scanează automat toate fişierele care pătrund în dispozitivul mobil şi poate lansa o scanare completă la cererea utilizatorului. Toate obiectele infectate vor fi şterse sau mutate în carantină. Pentru a fi la zi cu noile ameninţări apărute, Mobile Security poate fi actualizat prin intermediul mai multor căi - fie prin conexiune directă la internet, fie prin sincronizarea telefonului cu un PC.

Modulul anti-spam pentru SMS filtrează mesajele nedorite şi protejează utilizatorul împotriva tentativelor de tip phishing, în timp ce firewall-ul opreşte atacurile hackerilor sau a diferitelor tipuri de viruşi de reţea.

Kaspersky Mobile Security Enterprise Edition este singura soluţie de securitate pentru companii, care combină funcţiile antivirus şi anti-spam cu cea de protecţie a datelor în cazul pierderii sau furtului. Dacă dispozitivul mobil este pierdut sau furat, opţiunea Anti-Theft îi permite administratorului reţelei IT a companiei să trimită un mesaj codat pe numărul telefonului, care poate bloca accesul la datele din memorie sau le poate şterge. În cazul în care cartela SIM este schimbată, funcţia SIM-Watch a Kaspersky Mobile Security va trimite un mesaj ascuns proprietarului smartphone-ului cu noul număr de telefon. Cu ajutorul informaţiilor primite, administratorul poate şterge memoria telefonului, chiar dacă SIM-ul a fost schimbat. În majoritatea cazurilor, reprezentanţii legii pot identifica destinaţia smartphone-ului cu ajutorul numărului de telefon şi îl pot returna proprietarului.

Kaspersky Mobile Security Enterprise Edition poate fi instalat şi administrat indiferent de numărul dispozitivelor mobile sau a locaţiei. Prin intermediul Kaspersky Administrative Kit, administratorii IT ai companiilor pot monitoriza şi controla activitatea de protecţie a telefonului, indiferent dacă utilizatorul este la birou sau în afara lui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb