Kaspersky lansează o actualizare pentru Interactive Protection Simulation

S.B.
Companii / 22 mai 2023

Kaspersky lansează o actualizare pentru Interactive Protection Simulation

Kaspersky a lansat o actualizare a Kaspersky Interactive Protection Simulation (KIPS) - program de training game-based care prezintă o simulare software a impactului real al malware-ului şi al altor atacuri asupra performanţei şi veniturilor business-ului.

KIPS are puterea de a-i determina pe jucători să gândească strategic, să anticipeze urmările unui atac şi să răspundă în consecinţă, în limitele de timp şi bani. Odată cu actualizarea KIPS online, clienţii pot, de asemenea, să aleagă atacuri din lista disponibilă în cadrul aplicaţiei, să joace de mai multe ori cu diferite scenarii, să creeze chat-uri vocale online, dar şi să colecteze şi să compare rezultatele cu sesiunile anterioare de antrenament.

Conform Raportului Verizon privind investigaţiile legate de scurgerile de date din 2022, numărul de breşe de securitate de tip ransomware, anul trecut, a crescut cu 13% - mai mult decât în ​​ultimii cinci ani combinaţi, 82% dintre breşe implicând un element uman, inclusiv atacuri şi erori sociale.

Deşi directorii de business-uri şi managerii înţeleg importanţa securităţii cibernetice, pentru mulţi CISO este încă dificil să implice C-suite în procesul de formare. Adesea, există o lipsă de înţelegere între personalul IT şi cel non-IT: după cum arată cercetările Kaspersky, 98% dintre liderii de business şi respondenţii non-IT s-au confruntat cu cel puţin o situaţie de comunicare defectuoasă în domeniul securităţii IT, iar 62% dintre manageri admit că aceasta a avut ca urmare cel puţin un incident de securitate cibernetică. Training-ul de bază sau aceeaşi abordare folosită ca pentru toţi ceilalţi angajaţi nu funcţionează pentru nivelurile C - managerii necesită un format special şi o prezentare specială care să le permită să vadă relaţia cu business-ul.

KIPS, licenţiat de autorităţile principale din domeniul educaţiei, cum ar fi Institutul SANS, a fost deja parcurs de companii din peste 75 de ţări. Actualizările produselor Kaspersky includ o nouă funcţionalitate care deschide posibilităţi mai largi pentru companiile mari. Noua funcţionalitate îmbunătăţită a jocului online permite clienţilor să personalizeze scenariul jocului alegând şi combinând diferite tipuri de atacuri din lista disponibilă în cadrul aplicaţiei. Această funcţionalitate permite companiilor să joace acelaşi scenariu din industrie de mai multe ori, menţinând jucătorii interesaţi de diferite combinaţii de atacuri.

Fiecare scenariu şi atac jucat se bazează pe cazuri reale. Fiecare scenariu demonstrează adevăratul rol al securităţii cibernetice în ceea ce priveşte continuitatea afacerii şi profitabilitatea, evidenţiind provocările şi ameninţările emergente, precum şi greşelile tipice pe care organizaţiile le fac atunci când îşi construiesc strategia de apărarea.

Versiunea online permite utilizatorilor să se joace cu un număr mare de participanţi în aproape orice loc convenabil şi, de asemenea, utilizatorii pot crea chat-uri vocale separate pentru echipe, astfel încât grupurile diferite să nu-şi audă reciproc discuţiile. Acest lucru este util în special pentru echipele cu membri care accesează jocul din locuri diferite, atunci când este dificil să se întâlnească toţi în acelaşi birou pentru un joc offline. Alte oportunităţi se referă la personalizarea scenariilor şi posibilitatea de a obţine statistici privind alegerea jucătorilor, date despre acţiunile echipelor în anumite situaţii şi compararea acţiunilor jucătorilor în raport cu jocul anterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb