Kaspersky Premium - aur la testul Anti-Phishing al AV-Comparatives

A.F.
Companii / 24 iulie

Kaspersky Premium - aur la testul Anti-Phishing al AV-Comparatives

Pe măsură ce natura omniprezentă a atacurilor de phishing continuă să crească şi nu mai puţin de 515 milioane de încercări au fost împiedicate în doar şase luni, nevoia critică de soluţii complexe de securitate cibernetică este clară. În acest climat, Kaspersky Premium pentru Windows a exemplificat o astfel de fiabilitate, obţinând cel mai bun rezultat în cadrul 2024 Anti-Phishing Test realizat de AV-Comparatives. Soluţia Kaspersky a primit o certificare "Approved" pentru detectarea a 93% dintre adresele URL de phishing - cel mai mare procent dintre toţi cei 15 participanţi, conform unui comunicat remis redacţiei. Această realizare consolidează angajamentul Kaspersky de a proteja utilizatorii împotriva potenţialelor pierderi de date personale esenţiale şi de a asigura o experienţă digitală sigură.

Potrivit statisticilor Kaspersky, phishing-ul rămâne un tip de atac răspândit la nivel global şi extrem de popular. În special, în primele şase luni ale anului 2024, numai sistemul anti-phishing al Kaspersky a dejucat 515 milioane de încercări de a urmări link-uri de phishing. În comparaţie, raportul anual recent al Kaspersky, "Spam and Phishing 2023" arăta că pe parcursul întregului an 2023 fuseseră detectate 709 milioane de încercări de phishing.

Testul Anti-Phishing, realizat de AV-Comparatives, evaluează eficacitatea soluţiilor de securitate la protejarea utilizatorilor împotriva ameninţărilor de tip phishing în timpul navigării pe web şi utilizării webmail-ului. Testul din 2024 implică adrese URL active de phishing, care vizează date precum acreditările de conectare pentru diverse servicii online, inclusiv PayPal, bănci şi reţele sociale.

Kaspersky Premium pentru Windows a primit certificarea "Approved" din partea AV-Comparatives în cadrul testului anti-phishing, care confirmă capacitatea soluţiei de a proteja împotriva site-urilor web rău intenţionate, ce vizează furtul de informaţii sensibile ale utilizatorilor.

În evaluarea derulată în 2024, Kaspersky Premium pentru Windows a demonstrat cea mai mare rată de protecţie, detectând 93% dintre adresele URL de phishing. În plus, soluţia şi-a reconfirmat fiabilitatea, neînregistrând alarme false pe niciun site web legitim testat.

În special în acest an, doar 8 dintre cei 15 furnizori care şi-au trimis produsele pentru evaluare, au îndeplinit cerinţele necesare pentru a parcurge procesul de certificare.

La începutul acestui an, Kaspersky New Consumer Solutions a primit premiul "Produsul anului" din partea AV-Comparatives. Această recunoaştere evidenţiază furnizarea consecventă a soluţiilor de rezultate remarcabile pe tot parcursul anului 2023, demonstrând stabilitate şi protecţie complexă pentru utilizatori.

Raportul complet de testare AV-Comparatives Anti-Phishing este disponibil prin intermediul acestui link.

Mai multe informaţii despre Kaspersky Premium pot fi găsite aici.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb