Kaufland a reciclat 11,2 milioane de recipiente într-o săptămână

F.D.
Companii / 5 octombrie 2023

Kaufland a reciclat 11,2 milioane de recipiente într-o săptămână

Kaufland România anunţă rezultatele campaniei "Săptămâna reciclării" şi înregistrează un nou record în direcţia sustenabilităţii. Peste 11.200.000 recipiente au fost colectate într-o singură săptămână, cu implicarea a peste 470.000 de clienţi, la nivel naţional, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, în medie, peste 1,5 milioane de recipiente au fost colectate zilnic în toată reţeaua de magazine Kaufland. Magazinul Barbu Văcărescu din Bucureşti, ce dispune de şase guri de colectare, s-a remarcat cu un record de 38.000 ambalaje depuse într-o singură zi.

În perioada 27 septembrie - 3 octombrie 2023, pentru fiecare recipient din PET, sticlă sau doză de aluminiu, adus la unul dintre automatele de colectare separată de la Kaufland, clienţii au primit 50 de bani sub forma unui voucher valoric. Cupoanele emise de aparat pot fi folosite în orice magazin Kaufland până pe 10 octombrie, pentru achitarea tranzacţiilor cu minimum 0,01 lei mai mari decât valoarea voucherului.

Iniţiativa "Săptămâna reciclării" s-a desfăşurat în paralel cu oferta săptămânală din campania "Reciclezi şi Salvezi". Astfel, pentru fiecare cinci recipiente depuse în automat, clienţii au primit un cupon de 10% extra reducere la un produs din categoria de tablete de ciocolată, valabil în perioada 27 septembrie şi 3 octombrie 2023. Pentru a fi acceptate de aparat, este important ca toate recipientele introduse să fie goale, cât mai curate şi nedeteriorate, arată sursa citată.

"Rezultatele campaniei Săptămâna Reciclării demonstrează că românii sunt dornici să recicleze şi receptivi la iniţiativele care le oferă un stimulent. În doar o săptămână, am reuşit performanţa de a colecta peste 11,2 milioane de recipiente, adică echivalentul a 75% din cele 15 milioane colectate în pe parcursul anului 2022. Mulţumim pentru implicare clienţilor care au răspuns pozitiv invitaţiei noastre, dar mai ales pentru răbdare şi înţelegere. E important să ne amintim că aparatele au o capacitate limitată de stocare. Totodată, mulţumim colegilor şi partenerilor reciclatori pentru sprijinul logistic, cărora le revine succesul acestei iniţiative", a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb