Kinetic Sport & Medicine inaugurează o clinică de recuperare medicală în Cluj

Comunicate de presă / 18 martie 2021

Kinetic Sport & Medicine inaugurează o clinică de recuperare medicală în Cluj

Kinetic Sport & Medicine, parte a reţelei de sănătate REGINA MARIA, inaugurează o clinică de recuperare medicală în Cluj, prin relocarea unităţii medicale într-un nou spaţiu de 800mp. Pacienţii vor beneficia de servicii de recuperare medicală şi sportivă, tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuală, tratamente pentru biomecanica piciorului, servicii pentru copii şi multe alte terapii, conform unui comunicat remis redacţiei.

"De la începutul pandemiei, oamenii au conştientizat şi mai mult faptul că prevenţia este mai uşoară şi rapidă decât tratarea unor afecţiuni care se instalează. Iar asta se aplică şi în cazul necesităţii de recuperare medicală. Prin investiţiile realizate în Cluj-Napoca, am reuşit să transformăm oraşul într-o capitală a sănătăţii şi continuăm demersurile noastre prin relocarea Clinicii Kinetic Sport & Medicine. Angajamentul nostru faţă de pacienţi rămâne acelaşi şi nu ne abatem de la obiectivul deja cunoscut: facilitarea accesului la un act medical modern, oricând au nevoie. Suntem acolo unde este nevoie de noi, inaugurarea Clinicii Kinetic reprezentând o confirmare a interesului nostru crescut pentru dezvoltarea unei game complexe de produse şi servicii medicale destinate pacienţilor, oriunde şi oricând au nevoie de noi." declară Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

Tehnologii revoluţionare pentru tratarea sportivilor, brevetate NASA

Pe lângă serviciile existente, clinica din Cluj-Napoca va pune la dispoziţia pacienţilor noi concepte şi abordări complexe pentru evaluarea şi tratarea diferitelor tipuri de afecţiuni. Cu ajutorul programului Spine destinat adulţilor cu probleme de spate, echipa medicală va acţiona cu ajutorul aparatelor MedX şi prin elongaţii vertebrale, pentru testarea, recuperarea şi reeducarea medicală a pacienţilor. În cazurile în care este recomandată recuperarea prin micşorarea reglată a presiunii asupra coloanei vertebrale şi membrelor inferioare, se va folosi Sistemul AlterG. Această tehnologie revoluţionară dezvoltată de NASA permite reglarea forţei de impact şi a forţei gravitaţionale în timpul mersului, alergării sau în timpul exerciţiilor, reuşind astfel să regleze probleme de ordin neurologic sau ortopedic şi chiar să prevină accidentări în cazul sportivilor.

Kinetic Kids din luna aprilie: tehnologie şi inovaţie pentru recuperarea medicală a micilor pacienţi

În acelaşi timp, clinica Kinetic Sport & Medicine Cluj vine cu un concept inovator pentru rezolvarea problemelor medicale la copii, Kinetic Kids. Cei mici vor primi un tratament personalizat, după ce echipa de specialişti va evalua aparatul locomotor şi coloana vertebrală. Se intervine apoi în fiecare caz cu terapii variate, kinetoterapie sau fizioterapie,.

"Tocmai pentru că a fost un an dificil pentru noi toţi, ne-am propus ca pacienţii să beneficieze de servicii medicale complete şi complexe, la Kinetic Sport & Medicine fiecare caz fiind abordat cu o atenţie sporită din partea echipei. Suntem pregătiţi să răspundem nevoilor unui număr mare de pacienţi prin evaluări de specialitate, cu ajutorul unor tehnologii şi terapii individualizate, de ultimă generaţie. Noua clinică Kinetic Sport & Medicine Cluj este dotată cu tehnologie ultraperformantă şi sisteme inovatoare, precum Alter G sau MedX, fiind un reper de calitate în această specialitate medicală. Ne deschidem porţile nu doar pentru pacienţi adulţi, ci şi pentru cei mici, printr-o varietate de servicii conexe care vor ajuta la recuperarea diferitelor afecţiuni. ", a declarat Gelu Cosma, fondator Kinetic Sport & Medicine.

În ultimii 10 ani de la lansarea Kinetic Sport & Medicine, peste 36.000 pacienţi au trecut pragul clinicilor, printre care se numără sportivi de performanţă precum Simona Halep şi Horia Tecău. Aceştia au beneficiat de tratamente de recuperare sportivă şi medicală printr-o serie de terapii şi tehnici eficiente care sunt practicate la nivel internaţional, disponibile acum şi în noua clinică din Cluj.

În clinicile Kinetic Sport & Medicine, echipa medicală lucrează progresiv, începând cu un consult amănunţit înainte de stabilirea programului de recuperare sau refacere medicală. Importanţa evaluării prin tehnologii avansate este caracteristica principală a unităţilor Kinetic Sport & Medicine, pentru a asigura un protocol eficient în recuperarea pe termen mediu şi lung a pacienţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb