KINGSLEY WHEATON, CHIEF MARKETING OFFICER BRITISH AMERICAN TOBACCO: "Ne propunem să avem 50 de milioane de consumatori de produse necombustibile până în 2030"

M.G.
Ziarul BURSA #Internaţional #Sănătate / 24 septembrie 2021

"Ne propunem să avem 50 de milioane de consumatori de produse necombustibile până în 2030"

Anul 2021 este un an critic pentru reducerea impactului cauzat de tutun şi pentru împingerea tranziţiei către produsele care nu ard tutunul, a afirmat, ieri, Kingsley Wheaton, chief marketing officer la British American Tobacco (BAT), în cadrul Global Tobacco & Nicotine Forum de la Londra, cel mai important forum anual în care se discută viitorul şi schimbările din industria tutunului şi nicotinei. Wheaton a mai spus că, în 2030, BAT ţinteşte să aibă 50 milioane de consumatori pentru produsele necombustibile.

Oficialul BAT a declarat: "Trebuie să depunem mai multe eforturi pentru a ajunge la un ritm de progres accelerat. Acesta este un an critic. În ciuda progreselor reale în ceea ce priveşte acceptarea reducerii daunelor cauzate de tutun, vedem că unele ţări se îndreaptă spre interzicerea sau restricţionarea puternică a accesului la produsele cu vapori, în ciuda dovezilor ştiinţifice disponibile. Dacă OMS încearcă să avanseze în noiembrie, în cadrul COP9, măsuri restrictive pentru produsele din categoria nouă s-ar putea submina în mod serios progresul realizat în ceea ce priveşte punerea la dispoziţia fumătorilor a produselor cu tutun şi nicotină cu risc redus. Ar fi greu să ne imaginăm ceva mai dăunător eforturilor globale de reducere a daunelor cauzate de tutun decât excluderea acestor produse alternative. Aceste produse nu sunt în întregime lipsite de riscuri, desigur, şi dau dependenţă, dar sunt bazate pe greutatea dovezilor (ştiinţifice) şi pe o trecere completă de la ţigări. Reprezintă o alternativă cu risc redus".

Potrivit oficialul BAT, aproximativ 100 de milioane de fumători adulţi au trecut deja la produsele cu tutun şi nicotină cu risc redus.

"Pur şi simplu, restricţionarea accesului la acestea este atât greşită, cât şi regresivă. Reglementarea responsabilă, susţinută de ştiinţă şi bine gândită, este esenţială pentru a ne asigura că consumatorii adulţi se pot bucura de produse cu risc redus cu încredere, în timp ce guvernele şi organismele de sănătate pot fi siguri de siguranţa şi calitatea produselor", a spus Kingsley Wheaton.

Potrivit acestuia, "există dovezi că, în urma interdicţiilor, consumatorii de produse pe bază de vapori pot reveni la fumat, anulând munca depusă pentru dezvoltarea acestor categorii de produse şi evoluţia acestora".

"Guvernele ar trebui să revoce interdicţiile pentru produsele alternative, nu să le introducă", a spus Wheaton.

Oficialul BAT a mai adăugat că firma trece printr-un proces de transformare cu intenţia de a crea noi produse, mai precis alternative la fumatul clasic pentru fumătorii adulţi, alternative care să fie mult mai puţin riscante şi dăunătoare pentru fumători.

"Acum avem 16,1 milioane de consumatori care folosesc produsele noastre necombustibile. Şi datorită acestor consumatori rămânem dedicaţi reducerii daunelor cauzate de tutun. (...) Ne propunem să avem 50 de milioane de consumatori de produse necombustibile până în 2030. (...) Portofoliul nostru a câştigat încă 2,6 milioane de consumatori în prima jumătate a anului 2021 - cel mai bun ritm de atragere a consumatorilor din 2015, de când am lansat produsul nostru pe bază de vapori, Vuse, la nivel internaţional", a spus Kingsley Wheaton, notând faptul că ponderea veniturilor din produse alternative în totalul veniturilor companiei a crescut pe toate regiunile în ultimii ani ajungând pentru Europa la aproape 20% şi în Marea Britanie la 25%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb