Kiwi Finance, creştere de 44 de milioane de euro, record în industria creditelor ipotecare

I.L.
Companii / 13 noiembrie 2019

Anca Bidian

Anca Bidian

Kiwi Finance a realizat o creştere record în industria creditelor ipotecare, cu o valoare a dosarelor de peste 44 de milioane de euro şi o rată de aprobare de 89%, conform comunicatului de presă remis Redactţei noastre.

Kiwi Finance a raportat în prima jumătate a anului o crestere de 21% a volumului de dosare credite faţă de aceeaşi perioada a anului trecut. Luna octombrie a trimis spre aprobare dosare în valoare de 44.5 milioane euro, din care 90% credite ipotecare si 10% credite de nevoi personale.

Anca Bidian, CEO al Kiwi Finance: afirmă că: "Practic cea mai bună luna din istoria companiei noastre a fost posibilă datorită urmatorilor factori:

1. Creşterea eficienţei prin filtrele şi procesele interne pe care le implementăm înainte să trimitem efectiv solicitările către bănci.

2. Reţeaua noastră de brokeri prezenţi în 65 sucursale pe teritoriul întregii ţări are o expertiză şi o maturitate unică în piaţă atât ca volum de cazuistică, cât şi ca portofoliu de soluţii de creditare.

3. încep să se finalizeze imobilele din proiectele începute anul trecut, în acelaşi timp fiind lansate noi şi noi proiecte imobiliare mari în toate oraşele cu dinamică economică. Iar acest lucru alimentează, fără să îndestuleze, o cerere solvabilă şi sănătoasă de credite ipotecare, ceea ce duce un traseu crescător dar controlabil al vitezei de creditare.

Cred că fără perturbaţii externe semnificative acest ritm va continua, fiindcă în România avem nu numai o cerere dar şi o nevoie consistentă de locuinţe iar ritmul actual de construcţii - deşi crescut - încă nu acoperă cererea existentă. Încă ceva: în ultimii doi ani am primit cele mai multe cereri de credite ipotecare din diaspora, 30% creştere în 2018 si 50% creştere în 2019 faţă de anii anteriori. Iar 90% dintre solicitări au venit din UE, din partea persoanelor cu studii superioare, plecate de 6-8 ani din ţara, acestea cumpărând preponderent în Bucureşti si Vestul ţării."

.Anca Bidian, estimeaza că vânzările Kiwi Finance din 2019 vor atinge nivelul întregii industrii de brokeraj de acum caţiva ani. În prima jumătate a anului, vânzarile totale de credite ale companiei au fost de aproape 400 milioane de lei, iar cifra de afaceri a crescut în primul semestru cu 24%, aproape 10 milioane de ei.

Kiwi a iniţiat 20% din totalul creditelor ipotecare din Romania în luna octombrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb