Klaus Iohannis găzduieşte la Cotroceni lansarea oficială a dezbaterii naţionale privind viitorul Europei

G.U.
Politică / 13 iulie 2021

Klaus Iohannis găzduieşte la Cotroceni lansarea oficială a dezbaterii naţionale privind viitorul Europei

Preşedintele Klaus Iohannis găzduieşte, marţi, la Palatul Cotroceni, lansarea oficială a dezbaterii naţionale privind viitorul Europei. Obiectivul major al dezbaterii este acela de consolidare a proiectului european în beneficiul tuturor cetăţenilor, transmite News.ro.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că la dezbatere, care va începe la ora 17.00, vor participa, de asemenea, Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, prof. univ. dr. Valentin Naumescu, de la Facultatea de Studii Europene - Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice - Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, şi conf. univ. dr. Cristian Pîrvulescu, decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice - Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

"Evenimentul are ca scop dezbaterea obiectivelor şi aşteptărilor legate de Conferinţa privind viitorul Europei, precum şi lansarea unor direcţii de reflecţie pentru orientarea dezbaterilor cetăţeneşti care vor avea loc la nivel naţional pe acest subiect. În cadrul intervenţiei sale, preşedintele României se va referi la temele de interes pentru dezbaterea la nivel naţional asupra viitorului Europei, un proces care se doreşte a fi în primul rând un dialog cu cetăţenii europeni. Obiectivul major al dezbaterii privind viitorul Europei va fi acela de consolidare a proiectului european în beneficiul tuturor cetăţenilor", a arătat sursa citată.

În 9 mai, a avut loc la Strasbourg lansarea simbolică a Conferinţei privind viitorul Europei. Conferinţa reprezintă un cadru de discuţii şi reflecţie cu privire la viitorul Europei, cu implicarea instituţiilor europene, guvernelor statelor membre, parlamentelor naţionale, cetăţenilor, societăţii civile, mediului academic, partenerilor sociali şi a altor actori interesaţi, notează sursa citată.

Dezbaterile legate de Conferinţa privind viitorul Europei se vor desfăşura pe parcursul acestui an şi în primul semestru al anului 2022, în vederea formulării unor linii directoare privind viitorul Uniunii Europene.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Gagiul asta vrea sa-l bata pe ceausescu la circ si prosteala inutila.

    1. GARGARISTUL de la COTROCENI,dupa ce le-a impus romanilor cum sa devina educati,adica sa stea in genunchi in fata tarilor si cetatenilor occidentali care de educati ce sant au ajuns sa se casatoreasca barbat cu barbat si feneie cu femeie, si care le-au arata romanilor cat de educati sunt de sau macelarit intre ei la meciul dintre Anglia si Italia,de ziceai ca nazistii ii vaneaza pe evrei.Asta este doar inceputul. Romanii,sa fie foarte atenti ce se v-a intampla in Franta,dupa anuntul lui MACRON privind interzicerea cetatenilor francezi nevaccinati (urmeaza si la noi doctrina USRisto,CIOLOSISTA) de a se mai putea aproviziona cu produsele necesare traiului,interzicandu-le nevaccinatilor sa mai intre in supermarcheturi.MAMALIGA Romaneasca,tace si sufera precum ISUS rastignit pe cruce,insa pe la colturi,BARFESC toti despre instaurarea DICTATURII in Romania,fara sa iasa pe strazi si sa fugareasca de la putere ANTICRISTII care conduc azi Tara. De cand IOHANNIS este presedinte,Romania a dezbracat haina DEMOCRATIEI si incet dar sigur a trecut in randul tarilor conduse de DICTATORI.Tara a fost data ANTIDEMOCRATIC de IOHANNIS,cu incalcarea Constitutiei pe mana unor SATANISTI care intr-un an si jumatate au facut din Romania o TARA SUBDEZVOLTATA,VANDUTA STRAINILOR, BOLNAVA(pentru saraci desigur) si care prin aducerea la putere a NEOFASCISTILOR de la USR-PLUS,doresc sa duca justitia din Romania la nivelul GESTAPOULUI NAZIST.Actuala Guvernare,a indatorat Romaniqa si pe Romani,pentru patru generatii,dar premierul SPALATOR de VASE,le spune cetatenilor ca TRAIESC BINE,sa fie FERICITI ca el conduce GUVERNUL,PIBul a crescut atat de mult de am ajuns TIGRUL (de CARTON) desigur al Europei,iar el cu CAMARILA condusa de IOHANNIS,vor prin aceasta discutie despre VIITORUL EUROPEI(stapanii lor),sa ne INCHINAM la EUROPA de parca TARA ar fi un EL DORADO,nu o CLONIE care deabia mai sufla. ROMANI,iesiti pe strazi,CANTATI ODE celor care va conduc spre IAD,RAMELOR.!

      GARGARISTUL de la COTROCENI,dupa ce le-a impus romanilor cum sa devina educati,adica sa stea in genunchi in fata tarilor si cetatenilor occidentali care de educati ce sant au ajuns sa se casatoreasca barbat cu barbat si feneie cu femeie, si care le-au arata romanilor cat de educati sunt de sau macelarit intre ei la meciul dintre Anglia si Italia,de ziceai ca nazistii ii vaneaza pe evrei.Asta este doar inceputul. Romanii,sa fie foarte atenti ce se v-a intampla in Franta,dupa anuntul lui MACRON privind interzicerea cetatenilor francezi nevaccinati (urmeaza si la noi doctrina USRisto,CIOLOSISTA) de a se mai putea aproviziona cu produsele necesare traiului,interzicandu-le nevaccinatilor sa mai intre in supermarcheturi.MAMALIGA Romaneasca,tace si sufera precum ISUS rastignit pe cruce,insa pe la colturi,BARFESC toti despre instaurarea DICTATURII in Romania,fara sa iasa pe strazi si sa fugareasca de la putere ANTICRISTII care conduc azi Tara. De cand IOHANNIS este presedinte,Romania a dezbracat haina DEMOCRATIEI si incet dar sigur a trecut in randul tarilor conduse de DICTATORI.Tara a fost data ANTIDEMOCRATIC de IOHANNIS,cu incalcarea Constitutiei pe mana unor SATANISTI care intr-un an si jumatate au facut din Romania o TARA SUBDEZVOLTATA,VANDUTA STRAINILOR, BOLNAVA(pentru saraci desigur) si care prin aducerea la putere a NEOFASCISTILOR de la USR-PLUS,doresc sa duca justitia din Romania la nivelul GESTAPOULUI NAZIST.Actuala Guvernare,a indatorat Romaniqa si pe Romani,pentru patru generatii,dar premierul SPALATOR de VASE,le spune cetatenilor ca TRAIESC BINE,sa fie FERICITI ca el conduce GUVERNUL,PIBul a crescut atat de mult de am ajuns TIGRUL (de CARTON) desigur al Europei,iar el cu CAMARILA condusa de IOHANNIS,vor prin aceasta discutie despre VIITORUL EUROPEI(stapanii lor),sa ne INCHINAM la EUROPA de parca TARA ar fi un EL DORADO,nu o CLONIE care deabia mai sufla. ROMANI,iesiti pe strazi,CANTATI ODE celor care va conduc spre IAD,RAMELOR.!

    ... LE ÎNFLORIM NOI VIITORUL LOR ...

    Mai degraba ar trebui sa-i spuna, ''Dezbatere despre autismul Europei'', mai ales ca toti participantii in frunte cu nea' Plavan sunt niste "autisti" pt acest popor! Cat despre viitorul acestei Uniuni, nu prea au ce sa vorbeasca, pt ca singurul ei viitor il reprezinta "cosul de gunoi al Istoriei"!

     

     

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb