KLAUS IOHANNIS: "Ofiţerul acoperit, o fumigenă marca Traian Băsescu"

V.B.
Politică / 16 septembrie 2014

Liderul PNL, Klaus Iohannis, nu crede că vreunul dintre candidaţii la prezidenţiale este ofiţer acoperit, cum a acuzat preşedintele Traian Băsescu, Iohannis opinând că este vorba despre o "fumigenă" a şefului statului.

Întrebat, ieri seară, la un post TV, dacă este de părere că unul dintre candidaţii la prezidenţiale ar putea fi "ofiţer acoperit" şi despre cine ar fi vorba, prezidenţiabilul ACL a răspuns: "În realitate, nu cred că există vreun agent între candidaţi. Eu cred că este o fumigenă marca Traian Băsescu, adusă pentru a acoperi altceva. Nu ştiu ce. Vom afla, probabil, într-un timp mai scurt sau mai lung. Nu bănuiesc eu, personal, pe nimeni dintre cei care până acum au declarat că se vor înscrie în campanie şi care au ceva şanse că este ofiţer acoperit. Am înţeles şi am găsit că este un lucru bun că Parlamentul doreşte să facă o comisie de anchetă şi să încerce să elucideze această problemă. În final, nu mă aştept la ceva foarte concret sau senzaţional".

Grupurile parlamentare ale PNL şi PDL din Camera Deputaţilor vor solicita conducerii forului legislativ constituirea unei comisii parlamentare de anchetă privind afirmaţiile lui Băsescu, potrivit cărora printre candidaţii la Preşedinţie ar exista un ofiţer acoperit.

Liderii deputaţilor PDL şi PNL, Tinel Gheorghe, respectiv George Scutaru, au făcut acest anunţ, joi, arătând că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu trebuie "dezavuate în Parlamentul României", iar toţi candidaţii la Preşedinţie trebuie să răspundă public la această afirmaţie "extrem de gravă".

"Comisia poate invita la audieri inclusiv pe preşedintele Traian Băsescu şi inclusiv pe cei care, într-o formă sau alta, nu şi-au pronunţat până acum statutul vizavi de afirmaţia domnului Traian Băsescu. Cred că domnul preşedinte Traian Băsescu este primul interesat să rezolve această problemă. Teoretic, poate fi invitat; practic, vom vedea dacă domnul preşedinte Traian Băsescu va da curs acestei invitaţii", a spus Tinel Gheorghe.

Pe 9 septembrie, Traian Băsescu a declarat, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi. Şeful statului a adăugat că, dacă nu se va întâmpla acest lucru, o va face el, susţinând că nu este corect să duci o asemenea funcţie "având două butoane".

"Încă mai cred că au timp candidaţii, înainte de a-şi depune candidaturile, să spună public, să-şi completeze CV-ul, dacă au fost cumva sau nu ofiţeri acoperiţi", a afirmat Băsescu, într-o emisiune TV.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ofiteri acoperiti sau ofiteri descoperiti? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb